Bekijk nu de trailer van La Casa de Papel spin-off Berlin

berlin netflix money heist sequel
Fans van de populaire serie La Casa de Papel hebben een nieuwe reden om enthousiast te zijn. "Berlin", een spin-off van La Casa de Papel, komt naar Netflix.

Berlin

Deze serie, met in de hoofdrol Pedro Alonso als het karakter Berlin, belooft een spannende duik te nemen in de wereld van misdaad en avontuur. De show speelt zich af vóór de gebeurtenissen van La Casa de Papel en toont hem in zijn gloriedagen, waar hij een gewaagde juwelenroof plant.

Berlin op Netflix

"Berlin" draait om het intrigerende personage uit La Casa de Papel, gespeeld door Pedro Alonso. In de serie zien we Berlin op het hoogtepunt van zijn criminele carrière, terwijl hij een team van deskundige criminelen samenstelt voor een gedurfde overval. Zijn doel: het stelen van 44 miljoen dollar aan juwelen. Het team bestaat uit diverse talenten, waaronder een cybersecurity expert genaamd Keila, de goed opgeleide Damián, de onvoorspelbare Cameron, slotenmaker Roi, en Bruce, gespecialiseerd in wapens en gadgets. Deze mix van personages belooft een dynamische en spannende verhaallijn.

Verhaal achter de spin-off

De serie is gecreëerd door Álex Pina en Esther Martínez Lobato, het duo dat ook achter La Casa de Papel en de Netflix-serie Sky Rojo zit. Hun vermogen om boeiende verhalen en memorabele personages te creëren, heeft hen tot prominente figuren in de televisiewereld gemaakt. Fans van hun werk kunnen hoge verwachtingen hebben van "Berlin", gezien de reputatie van de makers voor het leveren van meeslepende en actievolle series. Vanaf 29 december kunnen kijkers deze nieuwe serie op Netflix bekijken en zich onderdompelen in een wereld vol spanning en avontuur.

↡ Bekijk hier de video ↡

[embed[/embed]