Dít is wanneer je Avatar 3 uitkomt!

helaavatar3 3985323b
Na enige onzekerheid en een recente vertraging in de planning, hebben fans van de Avatar-filmreeks eindelijk meer duidelijkheid gekregen over de voortgang van Avatar 3. Regisseur James Cameron, bekend om zijn innovatieve en visueel verbluffende films, heeft onlangs tijdens een persconferentie in Nieuw-Zeeland een update gegeven over de film. Hij bevestigde dat de film nog steeds op schema ligt voor de geplande releasedatum.

Avatar 3

Volgens een rapport van Variety is Avatar 3 momenteel in een intensieve fase van postproductie, die naar verwachting twee jaar in beslag zal nemen. James Cameron heeft aangegeven dat ondanks de uitdagingen en vertragingen, de film op tijd klaar zal zijn voor een release rond Kerstmis in 2025. Fans kunnen uitkijken naar 19 december 2025, de geplande openingsdag van de film in de bioscopen. Avatar 3 belooft, net als zijn voorgangers, een combinatie van baanbrekende visuele effecten en meeslepende storytelling.

Cameron over Avatar 3

Cameron sprak ook over zijn langetermijnvisie voor de Avatar-reeks. Naast de aankomende derde film, zijn er plannen voor nog twee vervolgfilms, waarbij Avatar 4 gepland staat voor een release in 2029 en Avatar 5 in 2031. Bovendien onthulde hij dat hij van plan is om deze toekomstige films te blijven opnemen in Nieuw-Zeeland. Cameron, die Nieuw-Zeeland als zijn permanente filmlocatie heeft gekozen, geeft hiermee blijk van zijn waardering voor de natuurlijke schoonheid en de filmvriendelijke omgeving van het land, factoren die ongetwijfeld zullen bijdragen aan de unieke visuele ervaring die de Avatar-films bied

↡ Bekijk hier de video ↡