Bekijk nu de trailer van nieuwe seizoen The Real Housewives of Amsterdam

schermafbeelding 2023 10 06 om 095042
Het moment waar velen naar hebben uitgekeken is bijna daar: het gloednieuwe seizoen van 'The Real Housewives of Amsterdam'! De onthulling van de trailer geeft al een voorproefje van alle glitter, glamour en, uiteraard, drama.

Veranderingen en verwachtingen

Terwijl de fans reikhalzend uitkijken naar het nieuwe seizoen dat binnenkort op Videoland te zien zal zijn, heeft Grazia een exclusief gesprek gevoerd met enkele 'housewives'. Ze gaven een klein voorproefje van wat we kunnen verwachten. Cherry-Ann gaf een duidelijke hint met het woord: “Drama, drama, drama”. Kimmylien voegde eraan toe dat dit seizoen anders zal zijn dan de voorgaande. Maria gaf een intrigerende opmerking door te zeggen dat alles anders was, wat de kijker direct bij de eerste aflevering zal merken. Haar exacte woorden waren: “Zodra het begint denk je al: ‘Huh, oké?’”.

Nieuw Gezicht bij The Real Housewives of Amsterdam

De meeste bekende gezichten zoals Djamila Celina, Cherry-Ann Person, Hella Huizinga, Maria Tailor, Kimmylien Nguyen en Susanna Klibansky zijn terug in dit seizoen. Echter, een opvallende afwezige is Sheila Bergeik. Maar niet getreurd, want er komt een spannende nieuwe toevoeging aan de cast: Tamara Elbaz. Tamara gaf toe dat haar introductie in de groep enigszins uitdagend was door de onderlinge spanningen en strubbelingen.

Trailer The Real Housewives of Amsterdam

Videoland heeft de verwachtingen voor dit seizoen hoog gezet. Ze beloven dat kijkers de zeven vooraanstaande dames uit de elite van Amsterdam zullen volgen in hun avonturen vol humor, onverwachte wendingen en veel drama. Vanaf het begin worden fans getrakteerd op spanningen, met name tussen Maria en Cherry-Ann, die nog steeds onopgelost zijn sinds de explosieve reünie van het vorige seizoen. En uiteraard zorgt de nieuwe aanwinst Tamara direct voor de nodige opschudding.
Het aftellen is begonnen, want op 26 oktober wordt het nieuwe seizoen van 'The Real Housewives of Amsterdam' gelanceerd. Zet het in je agenda en maak je klaar voor een rollercoaster van emoties!

↡ Bekijk hier de video ↡