Bekijk nu de ultraspannende trailer van Ferry: De serie

schermafbeelding 2023 07 20 om 121106
Fans van de geliefde serie ' Undercover ' kunnen hun hart ophalen: een gloednieuwe serie, die het verhaal vertelt vóór 'Undercover', staat op het punt van verschijnen. Met de titel 'Ferry: de serie', kunnen kijkers zich voorbereiden op een reeks spannende avonturen.

Ferry: De serie

'Ferry: de serie' duikt dieper in het leven van drugsbaron Ferry Bouman, een bekend personage uit 'Undercover'. Frank Lammers, die de rol van Ferry op zich neemt, neemt kijkers mee naar de wereld van de beruchte crimineel vóór de gebeurtenissen van 'Undercover'. Maar het is niet alleen maar misdaad wat de klok slaat. De trailer geeft namelijk ook een glimp van Ferry's romantische kant. We zien een moment waarop hij, de meedogenloze drugsbaas, voor zijn geliefde Daniëlle op één knie gaat. Deze rol van Daniëlle wordt overigens prachtig vertolkt door Elise Schaap.

De cast van Ferry: De serie

Naast Frank Lammers en Elise Schaap zijn er andere bekende gezichten die terugkeren. Denk aan Raymond Thiry, Kevin Janssens, Huub Smit, Tim Haars en Yannick van de Velde. Ze hebben allemaal hun eigen bijdrage in het verweven verhaal van 'Ferry'. Maar dat is nog niet alles. Er zijn ook nieuwe gezichten te zien in de serie. Onder hen zijn Tygo Gernandt en Koen de Grave, die elk hun eigen unieke draai aan het verhaal zullen geven.
Voor iedereen die klaar zit om deze prequel te bekijken, het wachten is bijna voorbij. Vanaf 3 november kun je 'Ferry: de serie' streamen op Netflix. Zet de popcorn klaar en bereid je voor op een rollercoaster van emoties en spanning!

↡ Bekijk hier de video ↡