Bizar: Agent deelde meer dan alleen info over Lil' Kleine

lil kleine2
Vorig jaar werd er door een agent informatie gelekt over het gedrag van Lil’ Kleine toen hij in de cel zat. Niet alleen lekte hij informatie over de zanger, ook had de agent pikante foto’s gedeeld.

Lil’ Kleine vast

Vorig jaar in februari is Lil’ Kleine opgepakt op verdenking van mishandeling van zijn, inmiddels, ex-verloofde Jaimie Vaes. Zo gingen er beelden rond van camera’s waarop te zien is dat hij haar hoofd tussen een autodeur heeft geklemd. De rapper zat eerst drie dagen vast, maar later besloot het Openbaar Ministerie hem toch langer te laten zitten.

Agent over Lil' Kleine

Ex-agent B. zou in de tijd dat Lil’ Kleine vastzat verschillende dingen over zijn gedrag hebben gehoord van zijn collega’s. Zo wilde de rapper niet eten, moest hij huilen en vroeg hij regelmatig of hij mocht roken. B. deelde deze informatie via sociale media en kwam uiteindelijk terecht bij een juicekanaal. Hij vertelde na dit incident dat dit niet handig was. ‘’Als ik er achteraf over nadenk, was dat niet handig.’’

Pikante foto’s

Niet alleen deelde de agent informatie over Lil’ Kleine, ook heeft hij geprobeerd een 12-jarig meisje aan te zetten tot seksueel misbruik en stuurde hij pikante foto’s van zijn geslachtsdeel. Hierover heeft B. niet willen verklaren. De agent is donderdag door de rechtbank in Amsterdam veroordeeld tot 150 uur taakstraf. Hiervan zijn 50 voorwaardelijk en moet hij een dag celstraf ondergaan. Eerder raakte hij zijn baan bij de politie kwijt.

↡ Bekijk hier de video ↡