Marco Borsato hint naar een carrièreswitch

auto marco borsato 1 1200x545 c 1
Eerder deze week heeft Marco Borsato de stilte doorbroken door te reageren op de nieuwe single van zijn zoon Luca. Nu plaatst de zanger een video waarop hij een drankje promoot. Maakt hij een carrièreswitch?

Carrièreswitch Marco Borsato

Op Instagram deelt Marco Borsato een filmpje waarin te zien is hoe hij Limoncello maakt en wat flessen ermee vult. Hij schrijft erbij: ‘’Huisgemaakte Limoncello’’, hij noemt het ‘Borsacello'. Zal hij een carrièreswitch gemaakt hebben? Of het als reclame bedoeld is of alleen voor persoonlijk gebruik, is niet duidelijk.

Afwezig

Na de beschuldigingen die de zanger kreeg in januari 2022, over seksueel contact met collega’s en minderjarigen, was het een lange tijd stil op zijn sociale media. Sinds deze week laat hij steeds meer van zichzelf horen. Zo heeft Marco eerder deze week een compliment gedeeld op Instagram voor zijn zoon die een nieuwe single
heeft uitgebracht en plaatst hij nu over zijn huisgemaakte drankje.

‘’Niet rusten tot die tijd’’

Zijn dochter reageerde eerder bij Weekblad op de situatie van haar vader. Zo vertelde ze dat hij opgelucht is dat het onderzoek van The Voice of Holland geseponeerd wordt door gebrek aan bewijs. Maar dat vader Marco Borsato niet zal rusten tot de laatste stap is gezet. Wel merkt ze dat hij beter in zijn vel zit. ‘’Hij zit eindelijk wat beter in zijn vel de laatste tijd en dat is voor ons heel fijn om te zien. Terecht ook wel, want het heeft lang genoeg geduurd. Dus laten we hopen dat er snel een einde aan komt’;, zegt Jada.

↡ Bekijk hier de video ↡