Cynthia afwezig in reünie Ex on the Beach: ''Onderweg kreeg ik ruzie en reed ik terug''

eyjidwnrzxqioijoawxhymvslwnkbiisimtlesi6imdpcmxzy2vuzs91cgxvywrzlziwmjmvmdcvy3ludghpys1lec1vbi10agutymvhy2gucg5niiwizwrpdhmionsicmvzaxplijp7indpzhroijoxndqwlcjmaxqioijjb3zlcij9fx0
In het laatste seizoen van Ex On The Beach : Double Dutch maakte Cynthia veel indruk. Ze kwam binnen met een knal, had ruzie met anderen en zorgde voor veel drama. Maar hoe kijkt ze zelf terug op haar deelname? In een nieuwe YouTube-video van Nick Eshuis vertelt ze er alles over.

Reünie

In de video van Nick hebben de twee het over de deelname van Cynthia en ook over de reüni die niet zo lang geleden online kwam. Zo vroeg hij aan Cynthia of ze bang was om de groep weer te zien tijdens de reünie en waarom ze er niet bij was. "Ik had ruzie met de productie. Ik was onderweg naar de reünie, maar toen kreeg ik aan de telefoon problemen. Toen ben ik omgedraaid." Toen Nick vroeg of de andere deelnemers boos waren omdat ze er niet was, zei ze meteen: "Nee." Nick noemde dat Giorgin
a haar nagels eraf had gehaald omdat ze dacht dat de reünie met Cynthia heftig zou worden. "Dat is niet waar", zei Cynthia. "Ik had met haar gepraat, en ze deed heel normaal."

Cynthia over plas-incident

Nick en Cynthia praatten ook over het 'plas-incident'. Cynthia vertelde dat ze eerst niet doorhad dat Ellen een beker met plas over haar heen had gegooid. "Ik voelde ineens iets warms over me heen. Ik moest even beseffen wat er gebeurde." Maar toen ze doorhad dat het plas was, werd ze heel boos. "Ik werd zo gek", zegt ze in de video.

Bijnaam

Cynthia was het meest bang voor dit moment. "Ik vond het heel respectloos. Ik was bang dat ik er een bijnaam door zou krijgen. Maar dat viel mee." Nick vond het opvallend dat het plas-incident niet zoveel aandacht kreeg. Ze legde uit: "Ellen en ik wilden het graag klein houden." Ze vertelde dat ze bij de productie de beelden had bekeken. "Daarna mocht ik zelf kiezen. Dus ik wilde het zo klein mogelijk houden."
Beeld: MTV

↡ Bekijk hier de video ↡