Morgen begint het Amsterdamse Terrassen Festival

schermafbeelding 2023 07 26 om 123645
Hoewel het weer het er niet altijd mee eens is, is het wel officieel zomer. Dat betekent dat het tijd is om elke terras van Nederland te bezoeken. Goed nieuws voor iedereen die van een drankje houdt, want morgen begint het Amsterdamse Terrassen Festival.

Amsterdamse Terrassen Festival

Hou je van gezellig borrelen op een terras? Dan is dit festival perfect voor jou. Van 27 tot en met 30 juli wordt het Rembrandtpark in Amsterdam omgebouwd tot het grootste terras van Nederland. En het leukste? Verschillende Amsterdamse horecazaken komen hier met hun food trucks om jou een topavond te bezorgen.

Gezelligheid en lekker eten

Verschillende horecazaken uit Amsterdam zullen aanwezig zijn in het Rembrandtpark. Onder andere Brasserie Van Dam, Five Brothers Fat, NENI, BAUT, Ceppi’s, Café Panache, Café Garçon en Mooie Boules zullen ervoor zorgen dat jij heerlijk kunt eten en drinken. En dat allemaal in het prachtige Rembrandtpark.Maar er is meer dan alleen maar terrasjes. Want wat is een festival zonder muziek? Verschillende nachtclubs uit Amsterdam zorgen elke avond voor muziek. Wil je zelf ook een beetje zingen? Er is een karaoke tent! En hou je van rust? Dan is de Silent Disco echt iets voor jou. Er is dus voor iedereen wel iets leuks!

Wanneer en hoe laat?

Het Amsterdamse Terrassen Festival vindt plaats van donderdag tot zondag in het Rembrandtpark. Op donderdag en vrijdag gaat het terrein om 16.00 uur open en sluit het om 23.00 uur. Op zaterdag en zondag kun je al vanaf 12.00 uur terecht en eindigt het festival ook om 23.00 uur. Wil je kaartjes hebben? Wees dan snel, want ze zijn erg populair. Je kunt je tickets HIER bestellen!

↡ Bekijk hier de video ↡