Deze oud-deelnemer van Ex on the Beach is in verwachting van haar eerste kindje

eotb header 1558771776
Na het leuke nieuws dat Sem de Coninck in verwachting is van haar eerste kindje, heeft ook een andere oud-deelnemer van Ex on the Beach bekend gemaakt dat ze zwanger is.

In verwachting

Gisteren plaatste Rowan van den Heuvel een foto op Instagram waarbij ze onthult dat ze in verwachting is van haar eerste kindje. In de caption schrijft ze erbij: ‘’In one beat of a heart, our family grew by one’’. Ze heeft foto’s van de echo in haar hand en naast haar staat haar vriend Marc die haar een kus geeft. Ook is haar babybuikje al te zien. Lief!

Rowan van den Heuvel in Ex on the Beach

Rowan van den Heuvel is bekend van het Allstars-seizoen van Ex on the Beach. In de aflevering dat Rowan haar opwachting maakte, kreeg ze vrijwel meteen ruzie met Originals Yasmine, Esmee, Sharon en Lisa. Dit liep totaal uit de hand en vooral Yasmine kreeg veel kritiek over zich heen. Later had ze spijt van de manier waarop ze Rowan had behandeld en heeft ze haad excuses aangeboden. ‘’Oke, dus bij deze wil ik even wat zeggen over de aflevering. In het echte leven ben ik alla bout good vibes en vecht ik nooit. Hoe ik Rowan heb aangepakt was niet juist, maar ik ben wel gewoon een mens en mensen kunnen fouten maken en spijt hebben van sommige dingen die ze doen. Ik kan dus bij deze mijn fout toegeven en heb overdreven gereageerd tegenover dat meisje wat totaal niet juist was. Dus ik wil gewoon even duidelijk maken dat ik totaal niet trots ben op mijn daden en dat iemand zo pijn doen echt niet juist is’’, vertelde ze destijds op Instagram.

Reacties

Op haar Instagram foto krijgt ze enorm veel lieve reacties van haar volgers. Zo schrijft iemand: ‘’Zo trots en blij voor jullie’’, en worden er veel felicitaties gedaan.
Beeld: MTV

↡ Bekijk hier de video ↡