Zo gaat het nu met de deelnemers van Oh Oh Cherso

5110279225 e31cfe42e8 b
Het is 13 jaar geleden dat de eerste aflevering van Oh Oh Cherso uitkwam, die werd gevolgd door meer seizoenen waarin de Hagenezen de boel op stelten zetten. Het gerucht gaat dat er een nieuw programma komt dat erop lijkt, maar wij vergeten de oude deelnemers niet. Hoe gaat het nu met ze?

Tony Wyczynski – Sterretje

Na zijn deelname aan Oh Oh Cherso heeft Tony nog aan wat programma’s meegedaan, waaronder Adam zoekt Eva. Tegenwoordig is hij actief als DJ, producer en is hij duik- en kitesurf-instructeur. Ook is hij gelukkig in de liefde.

Bibi Breijman – Kabouter

In de realityserie zagen we dat Bibi graag haar zangcarrière achterna wilde en dat lijkt gelukt te zijn. Na Oh Oh Cherso is Bibi Breijman nog regelmatig op tv verschenen en heeft ze inmiddels twee kinderen met zanger Waylon. Hem leerde ze kennen tijdens haar deelname aan It Takes Two.

Elize – zonder bijnaam

Elize was de enige zonder bijnaam in het programma. Inmiddels is ze bijna niet meer weg te denken van Instagram. Ze plaatst regelmatig kiekjes van haar en haar gezinnetje, want ze heeft twee kinderen met partner Bats.

Vincent van der Lans - Sniper

Vincent was tijdens de opnames van Oh Oh Cherso op slag verliefd op Little Princess (Roos van Gelder) samen hebben ze twee kindjes. Hoewel de twee nog 13 jaar een relatie hebben gehad, hebben ze niet lang geleden gedeeld dat ze uit elkaar zijn… Vincent houdt nog steeds veel van sporten en heeft een bedrijf als personal trainer.

Roos van Gelder – Little Princess

Samen met Vincent heeft zij twee kinderen. Zelf is ze actief op Instagram en geniet van haar tijd met familie.

Joey Spaan – Matsoe Matsoe

Joey was tijdens Oh Oh Cherso al erg bezig met zijn passie voor muziek en draaien. Tegenwoordig is dat niet het enige wat Joey bezighoudt. Zo heeft hij twee kinderen met zijn vrouw en is hij een tuinman.

Samantha de Jong – Barbie

Barbie is de meest besproken kandidaat dat heeft meegedaan aan het programma. Zo kreeg zij na haar deelname een relatie, waarmee ze trouwde en kinderen kreeg. Later scheidden ze en leerde iemand anders kennen die treurig genoeg niet veel later is overleden. Tegenwoordig zit Samantha op OnlyFans.

Robert Minderhoud - Jokertje

Ooit de feestvierder, is Robert nu een trotse vader en liefhebbende echtgenoot van Shana, met een universitaire opleiding op zak. Hij is tevens een succesvolle inkoper in de petrochemische industrie, en de vader van zijn zoon James.
z8hxwk5a482z std1024
Beeld: Flickr