Dit is de échte reden dat Corine niet meedoet met B&B Vol Liefde

persfoto corine frankrijk 1
B&B Vol Liefde is vol aan de gang en kunnen we iedere dag naar een aflevering kijken, maar de oplettende kijker heeft vast opgemerkt dat er een iemand niet te zien is, en dat is Corine.

B&B Vol Liefde Corine

Het sprankelende avontuur van B&B Vol Liefde 2023
is volop aan de gang, waar onze charmante B&B-eigenaren hartstochtelijk op zoek zijn naar hun ware liefde. Maar de kijkers weten dat er iemand ontbreekt: Corine. Ze was te zien in de speciale aftrap-aflevering, maar nu lijken ze spoorloos verdwenen. Hoewel we huidige kandidaten geweldig vinden, vragen we ons toch af waar ze is gebleven…

Hondenliefde

In een gesprek met Shownieuws legde Corine uit waarom ze uiteindelijk besloten heeft om niet verder te gaan met het programma, daarbij zegt ze dat ze geen spijt heeft van haar keuze. Ze vertelt dat ze er vol enthousiaste in ging, maar dat het tijdens de opnames voor de kick-off toch begon te twijfelen. ‘’Ik stapte vol enthousiasme in en toen kwamen de opnames voor de kick-off van de start. Er kwam toen een hele leuke cameraman, die had een verkeerd petje en zijn schoenen waren niet goed. De honden vielen overal over en toen ging die drone boven het huis en was het helemaal paniek. Toen dacht ik: nee, dit is hem niet hoor’’, vertelt Corine. Oops!

Walter

Hoewel B&B Vol Liefde nu een verhaal is zonder Corine, heeft ze geen moment spijt gehad van haar beslissing. Terugkijkend op de gelijkenis, voelt ze een diepe tevredenheid. Ze wisten dat ze al wisten na het zien van de beelden: dit was niet de juiste match voor haar. Terwijl ze naar Walter kijkt, ontdekt ze dat zijn focus voornamelijk op tantra ligt, terwijl haar hart vooral bij haar geliefde honden ligt. Ze erkennen dat dit iets is wat ze niet kunnen verdragen en is dankbaar dat ze haar hart heeft gevolgd.
Beeld: Blue Circle

↡ Bekijk hier de video ↡