Dit is de datum dat Ferry: de Serie te zien is op Netflix

schermafbeelding 2023 07 20 om 121106
Goed nieuws voor de fans van Ferry Bouman en Undercover. De startdatum van FERRY: De serie is bekend én we krijgen al een voorproefje.

FERRY: De serie

De serie is een prequel van de populaire Netflix-serie Undercover waarbij we helemaal in het leven van Ferry worden meegenomen. Ferry, gespeeld door Frank Lammers, komt terug met zijn liefje Danielle, gespeeld door Elise Schaap, en laat ons zien hoe hij als beginnende xtc-producent voet aan de grond probeert te krijgen in de Brabantse onderwereld. Samen met zijn maten John, Lars, Dennis en Remco gaat hij de strijd aan met drugsbaron Arie Tack en een bekende motorclub. Op deze manier hoopt Ferry zijn plaats aan de top te veroveren. Zal dat allemaal wel goedkomen?

Acteurs

Het wordt een feest van herkenning met Ferry's afwijkende ontmoetingen zoals de briljante Monic Hendrickx in de rol van Claudia, de zus van de beruchte drugsbaas, en de onmisbare Raymond Thiry als de trouwe rechterhand van Ferry, John. Ook kunnen we niet wachten om weer te lachen om Tim Haars als de charmante Remco en te genieten van Yannick van de Velde als de excentrieke drugsverslaafde Lars, bijgenaamd 'de kok'.
Maar dat is niet alles! Er staan ook enkele verrassingen op ons te wachten met dubbele gezichten die hun debuut maken. Wie kan er nou niet enthousiast zijn om Tygo Gernandt te zien schitteren als Ricardo, een stoer lid van de motorbende waarmee Ferry zaken doet? Het wordt een explosieve mix van vergelijkbare favorieten en spannende nieuwkomers.

Netflix

Met al deze verwachte onthullingen voelt november als een eeuwigheid wachten. Maar het zal de moeite meer dan waard zijn! Dus houd je adem in, want deze serie wordt zeker een adembenemende achtbaan vol actie, drama en intrige. FERRY: De serie bestaat uit 8 afleveringen en is vanaf 8 november te zien op Netflix.

↡ Bekijk hier de video ↡