Komt Oh Oh Cherso terug mét een nieuwe Barbie?

7b68bf12 ed43 11ea 806c 02d1dbdc35d1
Het lijkt erop dat Oh Oh Cherso terugkomt. Na jaren verklapt iemand op TikTok dat zij is gevraagd voor een soortgelijke variant van het programma.

Oh Oh Cherso

Oh Oh Cherso is een programma waarbij jongeren uit Den Haag op vakantie gaan in Chersonisos, verblijven in een grote villa en daarbij gevolgd worden door een camera. Ze vinden liefde, gekte en vooral veel lust. Later zijn ze ook naar Tirol gegaan voor een skivakantie en ook in Mallorca hebben ze de boel onveilig gemaakt. Toen de eersten van het stel ging trouwen, werden er ook een programma’s van gemaakt genaamd Jokertjes Jawoord en Barbie’s Bruiloft. Later kreeg Barbie ook een programma dat Huisje, Boompje, Barbie heet. Hierin volgden we hoe Samantha de Jong trouwde met inmiddels ex-man Michael. Een andere bekende van de realityserie is Bibi Breijman. Zij is nu samen met Waylon.
img 1692

Onthulling

Al een maand geleden kwam het gerucht naar buiten dat er waarschijnlijk een soortgelijk programma komt. Hoewel er toen niet genoeg bewijs was, lijkt het er nu op dat dat er wel is. Zo heeft iemand in een TikTok-livesessie haar mond voorbijgepraat over haar deelname. Ze vertelt dat ze is gevraagd voor de realityserie en noemt zichzelf de Barbie 2.0. Ook verklapte ze dat de opnames in augustus en september plaatsvinden. Wij zijn benieuwd!

Foutje

De onthulling was niet helemaal gewenst. Zo is Barbie 2.0 dan ook helemaal niet blij dat het bij juicechannels terecht is gekomen. Ze vraagt hun dan ook om het snel te verwijderen, omdat ze anders waarschijnlijk niet meer mee kan doen. Oops!
Beeld: RTL

↡ Bekijk hier de video ↡