Dit is de reden dat Jochem Myjer zijn relatie geheim hield

jochem myjer
Op de dag van de liefde, Valentijnsdag, liet Jochem Myjer weten dat hij weer verliefd is. Dit nieuws komt na zijn scheiding van Marloes, met wie hij zestien jaar getrouwd was. Deze nieuwe liefde is echter niet zo nieuw als het lijkt, want Jochem en zijn vriendin kennen elkaar al jaren. Dit roept de vraag op waarom Jochem ervoor koos om deze relatie eerst geheim te houden.

Nieuwe, oude vriendin Jochem Myjer

Jochem plaatste een foto van zijn vriendin op Instagram om Valentijnsdag te vieren, maar hield haar identiteit geheim. Spionnen onthulden al snel dat het om Linda van Gog gaat, een vrouw die zich online nog als getrouwd presenteert en moeder is van drie kinderen. Het blijkt dat Jochem en Linda al langere tijd een band hebben; ze gingen samen op vakantie en Linda deelde in 2013 een foto van hen samen. Dit alles wijst erop dat hun relatie dieper gaat en verder teruggaat dan recente ontwikkelingen doen vermoeden.

Geheime relatie Jochem Myjer

De reden achter Jochems keuze om zijn relatie met Linda geheim te houden is voer voor speculatie. Yvonne Coldeweijer suggereert dat Linda een 'groupie' is met wie Jochem al jaren een affaire zou hebben gehad, zelfs tijdens zijn huwelijk met Marloes. Het lijkt erop dat bekende Nederlanders zoals Jochem hun privéleven soms geheim houden omdat ze iets te verbergen hebben. Of dit ook echt het geval is bij Jochem en Linda, blijft onduidelijk. Wat wel duidelijk is, is dat de relatie tussen Jochem en Linda complex is en al jaren aan de gang lijkt te zijn, wat de situatie nog intrigerender maakt.

↡ Bekijk hier de video ↡