Dít is de reden dat Olcay Gulsen en Ruud de Wild uit elkaar zijn

schermafbeelding 2023 08 30 om 094233
Olcay Gulsen en Ruud de Wild hebben allebei aangekondigd dat ze uit elkaar zijn. Dit nieuws brachten ze zelf naar buiten op een woensdagochtend via Instagram, het sociale mediaplatform. Dit zet een punt achter hun relatie, die sinds 2019 in het publieke oog stond.

Een verandering in levensdoelen tussen Olcay Gulsen en Ruud de Wild

In een openhartig bericht geeft Olcay aan dat ze samen tot de conclusie zijn gekomen dat hun relatie niet meer is wat het ooit was. "De afgelopen maanden zijn wij niet meer een stel zoals je ons misschien kent," licht Olcay toe. Beiden merken op dat ze, elk op hun eigen manier, dingen in hun leven willen verkennen en uitvinden. Dit is niet iets wat van de ene op de andere dag gebeurt, maar een beslissing die voortkomt uit een langere periode van zelfreflectie en wederzijdse overeenkomst.

Geen bitterheid

Wat bijzonder is aan deze situatie, is dat er geen sprake is van bitterheid of verwijten. Ze onderstrepen dat ze nog steeds liefde voor elkaar voelen. "Er is niet iemand anders, geen gedoe en geen ruzie," verduidelijkt Olcay. Het is meer een kwestie van het erkennen van hun eigen behoeften op dit moment in hun leven. Na een periode waarin beide overprikkeld zijn geraakt, hebben ze besloten dat ze tijd apart nodig hebben om zichzelf te vinden en te groeien als individu.

Relatie Olcay Gulsen en Ruud de Wild

Sinds ze een koppel werden in 2019, hebben Olcay Gulsen en Ruud de Wild veel meegemaakt, zowel persoonlijk als samen. Ruud kreeg in 2021 te horen dat hij darmkanker had, een moeilijke periode waar ze samen doorheen zijn gegaan. Bovendien hadden ze voor de omroep PowNed een documentaire gemaakt over hun leven als een stel. Deze documentaire werd echter niet heel positief ontvangen. Later gaven ze zelf toe, in hun eigen podcast, dat ze de documentaire 'supersaai' vonden. Dit gaf al een inkijkje in hoe ze hun relatie en publieke persona evalueren, een thema dat nu ook naar voren komt in hun besluit om uit elkaar te gaan.

↡ Bekijk hier de video ↡