Netflix deelt nieuwe teaser van Ferry: de serie

schermafbeelding 2023 07 20 om 121106
Vanaf 3 november kunnen we op Netflix een nieuwe spannende serie bekijken: 'Ferry'. De show volgt Ferry Bouman , een man die probeert een belangrijke speler te worden in de onderwereld van Brabant door xtc te maken.

Ferry: de serie

Ferry Bouman is niet alleen in zijn avontuur. Hij heeft een team van mensen om zich heen, waaronder John, zijn zwager Lars, en zijn vrienden Remco en Dennis. Samen gaan ze de strijd aan tegen Arie Tack, een machtige drugsbaas. Ook moeten ze het opnemen tegen een gevaarlijke motorclub. Ze doen dit allemaal om een plekje bovenaan de ladder van de onderwereld te bemachtigen. Ferry: de serie wordt echt spannend als Danielle, Ferry's vriendin, erachter komt hoe gevaarlijk zijn werk eigenlijk is. Dan wordt het duidelijk welke grote offers Ferry moet brengen om de beste in zijn 'vak' te worden.

De cast van Ferry: de serie

Ferry: de serie belooft veel goeds dankzij een cast vol bekende acteurs. Frank Lammers, Elise Schaap en Raymond Thiry spelen belangrijke rollen, maar er zijn ook andere bekende gezichten. Kevin Janssens, Huub Smit, Tim Haars en Yannick van de Velde zijn weer van de partij. Nieuwe namen die zich bij deze serie voegen, zijn Tygo Gernandt en Koen de Graeve, plus nog veel meer acteurs. Met zo'n getalenteerde groep mensen kun je veel verwachten van deze serie.

Teaser

De serie zal uit acht afleveringen bestaan, genoeg om de kijkers aan het scherm gekluisterd te houden. Als kers op de taart is er nu ook een teaser verschenen. Deze teaser zorgt er alvast voor dat we heel benieuwd zijn naar wat Ferry en zijn team allemaal gaan meemaken in deze spannende serie.

↡ Bekijk hier de video ↡