Evelien uit Married at First Sight heeft een nieuwe vriend

mafs videoland evelien 1
Evelien was een van de meest opvallende deelnemers in het Match or Mistake-seizoen van het tv-programma Married at First Sight . Ze was gekoppeld aan Brian maar leek meer interesse te hebben in Mark, de partner van Yvette. Nu lijkt het erop dat Evelien het geluk in de liefde heeft gevonden met een nieuwe man.

Evelien bekend van Married At First Sight

Evelien heeft onlangs een foto gedeeld van haar nieuwe vriend en schreef erbij: "You make my heart smile." Dat is fijn om te horen, want na haar deelname aan Married at First Sight heeft Evelien een zware periode doorgemaakt. Ze voelde zich helemaal opgebrand en leeg. "Het werd ineens stil en ik kon eindelijk nadenken," vertelt ze. De stress en alle negativiteit van het programma wogen zwaar op haar. Ze zag zichzelf als waardeloos en herkende zichzelf niet meer als ze in de spiegel keek. "Ik was teleurgesteld in mezelf, maar ook in anderen. Het voelde zwaar en ik wist dat ik deze negatieve spiraal moest doorbreken," geeft ze aan.
evelien mafs 3

Negativiteit in MAFS

In het programma Married at First Sight was Evelien gekoppeld aan Brian, maar ze leek opvallend veel interesse te hebben in Mark, een andere deelnemer die gematcht was met Yvette. Dit gedrag viel niet in goede aarde bij zowel het publiek als de andere deelnemers. Kijkers bekritiseerden haar online, en er ontstonden discussies over of ze wel echt op zoek was naar liefde of gewoon voor de sensatie meedeed. Deze negatieve aandacht zette haar loyaliteit en oprechtheid in twijfel, wat bijdroeg aan een moeilijke periode voor Evelien na de show.

Ervaring na MAFS

Een tijdje na de opnames van het programma vertelde Evelien in een interview met LINDA dat het nu beter met haar gaat. "Ik ben 33 jaar en ik wil een stabiel leven, misschien zelfs een gezin," zegt ze. Maar dat wil ze alleen als het echt goed voelt met iemand. "Ik sta open voor de liefde en voor wat er op mijn pad komt," geeft ze aan. En dat lijkt nu dus te zijn gebeurd! Ze heeft een nieuwe vriend en is klaar om een nieuwe start te maken. Na alles wat ze heeft meegemaakt, lijkt dit nieuwe geluk in de liefde precies wat ze nodig heeft om weer vooruit te kijken.

↡ Bekijk hier de video ↡

Beeld: RTL