Dít zijn de kandidaten van de winterversie van B&B Vol Liefde

b b vol liede
Als je dacht dat je afscheid moest nemen van je favoriete tv-programma B&B Vol Liefde , hebben we goed nieuws voor je, want binnenkort komt er een winterversie op de buis!

Winterversie B&B Vol liefde

Aankomend najaar kunnen we genieten van het allereerste seizoen van Winter Vol Liefde. In deze winterversie van B&B Vol Liefde gaan vrijgezellen Nederland uit om hun liefde te vinden tussen de sneeuw! Hoewel nog niet bekend is wanneer het seizoen precies van start gaat, weten we wel al welke kandidaten we kunnen verwachten. Klinkt leuk!

Marco in Noorwegen

Marco is 55 jaar en heeft een boetiekhotel in Noorwegen. Bij dat hotel zit een prachtige tuin en kampvuurplaatsen waar leuke avonden beleefd kunnen worden. Marco werkt keihard, maar daarnaast geniet hij ook van het leven. Hij houdt van sneeuwwandelen, skiën en sleeën met husky’s. Ook ijsbaden is een van zijn hobby’s.
marco 64e46ef0cfb6e

Guido winterversie B&B Vol Liefde

De 43-jarige Guido leeft te midden van het ongetemde landschap van Zweeds Lapland. Mensen omschrijven hem als een opgewekte, avontuurlijke en gezellige kerel. Hij is een doener en het beheren van zijn eigen kampeerterrein in dit gebied was een droom die werkelijkheid werd. Gedurende de zomermaanden organiseert Guido diverse activiteiten zoals wandeltochten, vissen en kanoën. In de wintermaanden is hij daarnaast actief als leraar op een basisschool.
schermafbeelding 2023 03 06 om 14 50 01 64e46f3933dd4

Edith in Tirol

Edith, 51 jaar oud, woont in het pittoreske Tirol samen met haar 14-jarige zoon. Ze is een zakenvrouw in hart en nieren, verhuurt appartementen en heeft een handel in glamping chalets. Naast haar ondernemerschap zorgt Edith ervoor dat ze voldoende tijd overhoudt voor haar passies zoals skiën, dineren in restaurants en ontspannen in de sauna. En ja, ze geniet zeker ook van een gezellige après-ski.
edith liggend 64e46f8247df8

Saul in Zwitserland

Saul, 29 jaar oud, geniet van een comfortabel en luxueus leven in Riederalp, Zwitserland. Samen met zijn broers, met wie hij een zeer nauwe band heeft, runt hij een makelaarsbedrijf. Deze vijf broers zijn niet alleen familie, maar ook zijn beste vrienden. Saul, een echte levensgenieter, woont in een schitterend appartement van waaruit hij een adembenemend uitzicht heeft op de Matterhorn.
saul winter vol liefde 64e46fc244437

Benjamin winterversie B&B Vol Liefde

Benjamin, 26 jaar, heeft zijn thuis op een indrukwekkende 2000 meter hoogte in een Zwitsers skioord. Elke morgen wordt hij begroet door een fenomenaal uitzicht en het liefst start hij zijn dag zonnend op de skipiste. In de horeca gevonden voor zijn werk, staat hij bekend als een spontane, zorgzame en betrouwbare persoon die het leven ten volle viert.
schermafbeelding 2023 08 22 om 10 21 32 64e47015560f0