LEKKER: Ben & Jerry’s komt met een nieuwe ijsssmaak!

schermafbeelding 2023 08 23 om 123853
De zomer is volgens Ben & Jerry's nog lang niet klaar! Ze hebben iets nieuws en superlekkers voor ons. En het mooiste is: ze doen het voor een bijzonder doel.

Nieuwe Ben & Jerry’s ijssmaak

Ben & Jerry's brengt een smaak die we nog nooit eerder hebben geproefd. Denk aan romig citroenijs, gemengd met zoete honing-karamelsaus en lekkere citroenkoekjes. Krijg je al zin? Deze topper heet ‘Sunny Honey Home’. En alleen al de naam laat je denken aan zon en plezier. Kijk ook eens naar het vrolijke doosje!

Meer dan alleen ijs

Maar 'Sunny Honey Home' is niet zomaar een nieuw smaakje. Samen met The Entrepreneurial Refugee Network (TERN) eert Ben & Jerry's acht speciale ondernemers. Deze mensen komen uit landen als Marokko, Afghanistan en Syrië. Met elke hap voel je hun verhaal en thuisland. De prachtige verpakking vertelt ook dit verhaal. Dankzij de ontwerper Edwige Seri zien we het mooie Afghanistan, de bloemen van Syrië en kleurrijke patronen uit Marokko. Laila Majeed, één van de ondernemers, zei na haar eerste hap: “Het proeft naar thuis. Eten gemaakt met liefde smaakt altijd beter. Dat voel ik met 'Sunny Honey Home'.”

Proef nieuwe Ben & Jerry’s ijssmaak zelf!

Goed nieuws! Iedereen kan deze geweldige smaak ontdekken in de Albert Heijn. Wij kunnen niet wachten! Ga jij 'Sunny Honey Home' ook proberen? Het wordt vast jouw nieuwe zomerfavoriet!

↡ Bekijk hier de video ↡