EOTB-Lesley onthult gekste DM die ze ooit heeft ontvangen

hey you
EOTB-Lesley was onlangs te gast bij ParraPLAY om een aantal vragen te beantwoorden over haar online carrière, meedoen aan Ex On The Beach en nog veel meer.

Ex On The Beach

Tuurlijk! "Ex on the Beach: Double Dutch" is een enorm smeuïge realityshow die voor het eerst in Nederland en België werd uitgezonden in 2016. Het draait allemaal om acht singles die denken dat ze een geweldige zomervakantie gaan hebben in een paradijselijk oord. Zonnetje, strand, drankjes, feestjes - je kent het wel. Maar dan, BAM! Hun exen duiken op uit het niets.
En die exen zijn niet hier om gewoon gezellig te doen. Oh nee, sommigen komen voor wraak, anderen willen misschien hun oude vlam terug, en weer anderen zijn gewoon uit op chaos. Dat zorgt voor een boel drama en spanning - ideaal kijkvoer dus!
Veel van de deelnemers aan "Ex on the Beach: Double Dutch" zijn trouwens bekende koppen uit andere realityshows, wat het nog sappiger maakt. De show
is behoorlijk wild en wordt zowel opgehemeld als afgebrand. Maar ondanks - of misschien juist dankzij - alle controverse, trekt het een enorme kijkersschare. Vooral jongeren zijn er dol op. Dus als je houdt van reality-tv, is dit echt een must-see!
hallo you

De gekste DM

Fragmenten uit het korte interview zijn te zijn op het TikTok-account ParraPLAY. Het antwoord over de DM is hier beneden te zien. Lesley was deze week ook te gast bij de meest recente EOTB-aftertalk. Deze is hier te zien!

↡ Bekijk hier de video ↡