EOTB-Jørney verliest moeder op dag van bevalling

wezebe 1
Jørney Hendrikx, die het publiek kent van haar verschijningen op 'Ex On The Beach', heeft onlangs haar hart uitgestort op Instagram en deelde een hartverscheurende update met haar volgers. Ze maakte bekend dat ze haar moeder verloren heeft op de dag dat ze beviel van haar tweede kind. Dit tragische verlies op zo'n bijzondere dag heeft een diepe impact op haar, gaf ze aan.

Rouw

Op de dag dat haar tweede kind ter wereld kwam - een dag die overladen zou moeten zijn met blijdschap en verwondering - was er een donkere wolk aanwezig. "Op de dag dat ik naar het ziekenhuis moest om te bevallen, is de dag dat ik voor de deur van mijn moeder te horen kreeg dat zij helaas op een zeer onverwachte manier van ons is heengegaan," onthulde Jørney. Ze deelde geen details over de omstandigheden van haar moeders overlijden, maar gaf wel aan dat ze diep getroffen was door het verlies. Ze vertelde dat ze worstelt met het verwerken van zowel de nasleep van de bevalling als het rouwen om haar moeder.
wowow

Respectloos

Ze onthulde bovendien dat ze, tot overmaat van ramp, ongevoelig en respectloos behandeld was door sommige mensen in haar omgeving na het overlijden van haar moeder. Ze gaf aan dat ze van plan was om hierover meer te delen zodra ze de emotionele kracht had verzameld om dat te doen.

Lichtpuntje

Maar ondanks de pijn en het verdriet van het verlies, is er een lichtpuntje in Jørney's leven: de geboorte van haar zoontje. Ze kon haar vreugde over haar nieuwe kind niet onder woorden brengen en uitte haar enorme liefde voor hem. "Aan de andere kant gaat het leven door en ben ik ontzettend gelukkig en kan ik niet in woorden omschrijven hoe blij ik ben met mijn prachtige zoontje en hoeveel liefde ik voor hem voel."
schermafbeelding 2023 06 08 om 140011
Ze deelde met haar volgers dat haar zoon de naam Imran draagt en dat hij in goede gezondheid verkeert. Echter, ze gaf aan dat haar bevalling niet geheel vlekkeloos is verlopen en beschreef het als een 'close call'. Maar net als bij het overlijden van haar moeder, koos Jørney ervoor om op dit moment geen verdere details te delen over de moeilijke omstandigheden van haar bevalling.