Nicol Kremers in angst: "Ik was bang voor Peter, bang voor wat hij zou doen..."

m00d
Afgelopen week bracht Nicol Kremers het nieuws aan Patty Brard van Shownieuws dat ze uiteindelijk besloten heeft om aangifte te doen tegen haar voormalige partner, Peter Gillis, op grond van mishandeling. Ze stuurde foto's naar Patty waarop te zien is dat haar gezicht toegetakeld is. Nicol sprak onlangs in de nieuwe editie van Party en gaf meer details over haar plannen: "Ik zal aangifte doen van elke vorm van mishandeling die ik heb ondergaan, en er zijn er nogal wat."

Moeilijke fase

Eerder had Nicol al aan Patty onthuld dat ze door een bijzonder moeilijke fase van haar leven gaat. "Ik zit midden in het proces om de traumatische relatie die ik achter me heb gelaten, te verwerken", deelt ze nu met het tijdschrift. "Ik heb mijn gevoelens van pijn en angst lange tijd onderdrukt."
schets

Massa is Kassa

Volgens Nicol was het voor haar onmogelijk om naar Massa is Kassa te kijken, aangezien het voor haar "te pijnlijk" was. "Tijdens de opnames moest ik altijd vrolijk, charmant en vriendelijk overkomen, terwijl ik me enorm ongelukkig voelde", legt ze uit. Ze leefde in angst voor Peter: "Ik hield een toneelspel vol, simpelweg omdat ik te bang was om de waarheid te onthullen." Ze voegt eraan toe: "Ik was bang voor wat hij zou doen als hij erachter kwam."
Nicol beweert verder dat ze volledig afgesneden is van enig contact met de kinderen van Peter: "Nee, ik heb met niemand contact. Ik wil hen ook niet in gevaar brengen dat ze hun baan zouden kunnen verliezen als Peter erachter komt dat ze contact met me hebben. Zo werkt meneer Gillis."

De zaak

Het onderzoek naar de mishandeling die Peter Gillis zou hebben gepleegd, staat gepland om op 29 augustus in Den Bosch behandeld te worden. Volgens het Openbaar Ministerie zou Peter Nicol in mei fysiek mishandeld hebben, waaronder het bijten in haar rug en neus. Het afwachten is nu op de uitkomst van dit onderzoek en de verdere stappen in deze ingewikkelde en pijnlijke zaak.

↡ Bekijk hier de video ↡

schermafbeelding 2023 06 07 om 125248