EOTB-Yara in tranen over clubervaring: "Ik word van alle kanten uitgescholden..."

https s3 newsifier
Yara-Nour is de tweede transgender ooit die haar entree maakte in Ex on the Beach: Double Dutch. Eerder vertelde ze in een interview met ons dat haar gender niet altijd positief aanslaat.

Ex on the Beach

Voor negende seizoen van Ex on the Beach konden singles die bi, gay of transgender zijn zich ook aanmelden. Zo zagen we in de eerste aflevering al dat een van de originals een transgender is, Giorgina. Later hebben de deelnemers Yara-Nour verwelkomd. De tweede transgender van het seizoen. Hoewel zij in het begin moeite had met het uitkomen van haar gender, had Giorgina al snel door dat zij dezelfde ingreep hadden gedaan. Toen zij het vroeg aan Yara-Nour, vertelde ze de hele groep dat zij inderdaad de tweede transgender is.
schermafbeelding 2023 07 10 om 095933 162x300

Interview

Vorige week hadden wij Yara-Nour en Dennis op bezoek en mochten wij een aantal vragen stellen. In het interview vertelde Nara-Your dat ze het soms nog moeilijk vindt om nieuwe mensen op de hoogte te stellen van haar gender. Ook wanneer ze een leuke jongen tegenkomt, is dit niet het eerste wat ze vertelt. Ze vertelde ons in het interview dat dit soms voor gevaarlijke situaties zorgt. Zo is ze hierdoor zelfs een keer in elkaar geslagen tijdens ‘de daad’, omdat de jongen via anderen op de hoogte werd gesteld. Heftig!

Nageroepen

Helaas is dit niet de enige reactie die Yara-Nour krijgt als transgender. Zo plaatste zij dit weekend een filmpje op Instagram waarin ze huilend vertelt dat zij in de club wordt nageroepen en uitgescholden. ‘’Ik word letterlijk van alle kanten uitgescholden… Echt zo erg’’, zegt ze verdrietig.

↡ Bekijk hier de video ↡