Baby nieuws: Déze oud Ex on the Beach-deelnemer is in verwachting!

schermafbeelding 2023 04 12 om 090656
Vorige week deelden we dat er een Temptation-Island baby op komst is, nu kunnen we je vertellen dat er een oude deelnemer van Ex on the Beach in verwachting is.

In verwachting

Zaterdag plaatste oud deelnemer van Ex on the Beach, Sem de Coninck, een foto op Instagram waar zij haar vriend Jason, hond en echofoto’s te zien zijn. Hierbij deelt ze het nieuws dat ze een kindje verwachten. ‘’First came love, then came you’’, zegt ze erbij. Later plaatst ze ook een video waarin te zien is hoe zij en haar vriend reageerden op het nieuws. ‘‘Ook al weten Jason en ik al bijna 9 weken dat we een kindje krijgen, toch elke keer dat we de video zien, janken we weer’’, schrijft ze bij de post.

Ex on the Beach

Sem de Coninck is bekend van het zevende seizoen van Ex on the Beach waar zij in aflevering drie als ex van Dusty verscheen. Hoewel het leek alsof de twee voor elkaar bestemd waren, was niets minder waar en kon Dusty zijn handen niet thuishouden. Inmiddels is Sem al een tijdje gelukkig in de liefde met haar vriend Jason en is ze niet te missen op de socials.

‘’Hoor daar niet thuis’’

Eerder deelde Sem de Coninck dat ze niks meer te maken wil hebben met Ex on the Beach. Naar eigen zeggen hoort ze daar niet thuis en is dit een afgesloten hoofdstuk. Ze vertelt dat ze daar veel heeft geleerd en nu weet wie ze is. ‘’Ik zie mezelf niet als iemand van EOTB, zo heb ik mezelf ook nooit gezien’’. Wel geeft ze toe dat ze geen spijt heeft, maar ze zou het niet nog een keer doen.

↡ Bekijk hier de video ↡

Beeld: MTV