Hint Patrick Martens op relaties tussen acteurs in trailer ZOOP: De Reünie?

wejeuw 1
Het is bijna zover! Vanaf zaterdag 15 juli is ZOOP: De Reünie te zien op Videoland. Om het wachten minder zwaar te maken is er wel een trailer uitgekomen.

De serie

De serie ZOOP was een populaire kinderserie dat drie seizoenen en maar liefst 325 afleveringen kende. Hierin volgen acht jongeren de opleiding tot dierenverzorger in Ouwehands Dierenpark in Rhenen waarbij ze les krijgen van de strenge Gaby en de minder strenge Fabian. De rangers maakten de gekste dingen mee en bloeit er zelfs verliefdheid uit.

ZOOP: De Reünie

ZOOP de serie eindigde in 2007 toen de rangers de dierentuin moesten verlaten om vlinders te redden in Zuid-Amerika, maar is nu weer terug. Zo kunnen we vanaf zaterdag zien hoe de acteurs het onderling hebben ervaren en delen ze leuke herinneringen op. Om ons alvast een voorproefje te geven van de reünie, is er een trailer uitgebracht. En hier lijkt er op dat Patrick Martens, speelt Mike Bosboom in de serie, hint op romantiek op de set, achter de schermen… Zouden de acteurs relaties met elkaar zijn aangegaan?
Ook Juliette van Ardenne (Sira), Vivienne van den Assem (Elise), Erwan van Buuren (Alwin), Nicolette van Dam (Bionda), Ewout Genemand (Bastiaan), Jon Karthaus (Moes), Sander Jan Klerk (Aaron), en Monique van der Werff (Taffie) zijn te zien in ZOOP: De reünie.

↡ Bekijk hier de video ↡