Gaby Blaaser blij na bevalling: Eindelijk weer aan de botox...

unknown 290575874 159518526639423 4853457680944058780 n
Gaby Blaaser is bevallen van haar dochtertje Isabella en dat betekent dat ze naar eigen zeggen ‘eindelijk weer’ cosmetische ingrepen kan doen.

Echte Meisjes in de Jungle

Eind vorig jaar liet Gaby Blaaser weten dat zij in verwachting was van haar eerste kindje. Dit was dan ook de reden dat ze het programma Echte Meisjes in de Jungle vroegtijdig moest verlaten. Toen ze een tijdje niet ongesteld werd, maakte zich toch zorgen en besloten ze op het eiland een zwangerschapstest te doen. ‘Toen werd alles duidelijk. Je schrikt natuurlijk heel erg’, zei Gaby tegen RTL. Ondanks dat ze wist dat ze zwanger was, bleef Gaby het spel spelen. Toen het te gevaarlijk werd, heeft de productie besloten om de knoop door te hakken en Gaby naar huis te sturen.
schermafbeelding 2023 07 03 om 143922 min

Bevallen

Op dinsdag 13 juni is Gaby bevallen van haar dochtertje Isabella. Dit maakte de influencer en haar partner Robin bekend via sociale media op vaderdag. Nu dat ze is bevallen van haar dochtertje kan ze eindelijk doen waar ze al die maanden naar uitkeek: botox. Gaby Blaaser deelde op Instagram een filmpje waarin ze niet tevreden is over de rimpels in haar voorhoofd terwijl ze haar wenkbrauwen optrekt. Ze is blij dat haar zwangerschap voorbij is en zij dit kan laten fixen bij een kliniek.

Kritiek

Na een gesprek met &C kreeg Gaby toch veel kritiek op dingen die ze zei. Zo vertelde ze open over ingrepen die ze in de toekomst misschien nog zou willen doen en dat ze regelmatig nog in de sportschool te vinden was omdat zij moeite had met haar gewichtstoename tijdens haar zwangerschap. Veel kijkers vonden het niet verantwoord om als zwangere vrouw met gewichten te sporten. Toch trok Gaby zich daar niks van aan en bleef haar best doen om in shape te blijven, zwanger of niet.

↡ Bekijk hier de video ↡