Gaby Blaaser is uit elkaar met vader van haar dochter en date nu met deze man

weje
Gaby Blaaser heeft op haar Instagram-account triest nieuws gedeeld met haar volgers. Ze laat weten dat zij en haar vriend Robin hebben besloten om uit elkaar te gaan. Deze beslissing komt als een verrassing, vooral omdat ze vijf maanden geleden nog volop genoot van het moederschap na de geboorte van hun dochter Isabella. In dit artikel lees je meer over hun relatiebreuk en de onverwachte wendingen in hun liefdesverhaal.

Gaby Blaaser en Robin

Het einde van een kort liefdessprookje Gaby en Robin hadden niet lang geleden hun liefde bezegeld met de komst van hun dochter Isabella. Toch is er nu een einde gekomen aan hun relatie. Gaby deelde het nieuws op haar Instagram-account, waarin ze vertelt over haar ervaringen als moeder en de keuze om aparte wegen te bewandelen. Ze vraagt om respect voor hun privacy tijdens deze persoonlijke verandering en benadrukt dat Isabella haar hoogste prioriteit is.
schermafbeelding 2023 11 08 om 075622 2

Zwangerschap Gaby Blaaser

In december maakte Gaby bekend dat ze in blijde verwachting was van haar eerste kind. Dit deed ze met een prachtige zwart-wit video op Instagram, waarin ze samen met Robin te zien was. Ze hielden zelfs schattige Nike-schoentjes vast die ze voor hun toekomstige kindje hadden gekocht. De caption luidde: "The best accident that ever happened to us ❤️," wat suggereert dat de zwangerschap wellicht niet gepland was.

Nieuwe date

Onthullingen over Gaby's nieuwe connectie Naast het nieuws van haar relatiebreuk met Robin, zijn er geruchten opgedoken dat Gaby Blaaser recentelijk is gespot met een andere man, namelijk Michel Hennipman. Hoewel er nog geen officiële bevestiging is, hebben sommige bronnen gemeld dat ze samen zijn gezien. Dit voegt een extra laag van complexiteit toe aan het verhaal van Gaby en haar persoonlijke leven na de breuk met Robin.

↡ Bekijk hier de video ↡