The Masked Singer komt met liveshow in Ahoy en jij kan er heen!

images0persgroep
Volgend jaar op 11 mei staat Rotterdam Ahoy in het teken van een bijzondere gebeurtenis: een live show van " The Masked Singer ". In deze show, georganiseerd door 8ball Events in samenwerking met de makers van het tv-programma, zullen bekende Nederlanders optreden in vermomming en worden ze voor het publiek ontmaskerd, net zoals in de televisieserie.

Liveshow The Masked Singer

De live show belooft een unieke belevenis te worden. In tegenstelling tot de tv-show, waarbij een panel van juryleden de deelnemers probeert te identificeren, zal het publiek de hoofdrol spelen bij het raden van de karakters. Tijdens de show zullen nieuwe mysterieuze karakters hun opwachting maken, en daarnaast zullen bekende Nederlandse persoonlijkheden verschijnen in de karakteristieke kostuums uit zowel het aankomende seizoen als voorgaande seizoenen. De ervaren presentator Ruben Nicolai zal de liveshow leiden en zorgen voor een vrolijke sfeer.

Kaartverkoop The Masked Singer

Wie deze unieke live-ervaring niet wil missen, kan zich nu alvast voorbereiden. Via de website van "The Masked Singer Live" is het mogelijk om je in te schrijven voor een speciale voorverkoop, waardoor je de kans hebt om als een van de eersten tickets te bemachtigen. Voor degenen die later willen beslissen, begint de reguliere verkoop van tickets volgende week vrijdag. Dus, voor alle fans van dit populaire tv-programma en degenen die willen genieten van een avond vol mysterie en entertainment, markeer 11 mei 2024 in je agenda en zorg ervoor dat je erbij bent in Rotterdam Ahoy voor "The Masked Singer Live"!

↡ Bekijk hier de video ↡