'I'm Just Ken'' uit Barbie krijgt een speciale kerstuitvoering van Ryan Gosling

schermafbeelding 2023 12 21 om 090310
Ryan Gosling, bekend van zijn rol als Ken in de film 'Barbie', verrast fans met een onverwachte kersthit. Deze release breekt met zijn eerdere belofte om niet te zingen, en voegt een nieuwe dimensie toe aan de feestelijke muziek van dit seizoen.

Barbie

Na zijn rol in de succesvolle film 'Barbie', neemt Ryan Gosling zijn personage Ken opnieuw aan in een muzikale vorm. De Britse topproducer Mark Ronson heeft het nummer getransformeerd tot een kerstversie, waarmee Gosling zijn eerder gegeven woord breekt dat hij niet zou zingen. Dit nieuwe nummer brengt een unieke twist in het kerstmuziekgenre.

Diepere betekenis

Ryan Gosling's nieuwe kerstnummer is niet zomaar een liedje; het heeft een diepere betekenis. Het reflecteert op hedendaagse mannelijkheid en hoe mannen zich in de maatschappij moeten gedragen. Net zoals de film 'Barbie' zelf, draagt dit nummer een krachtige boodschap, verborgen onder een vrolijke melodie. Dit aspect maakt het nummer niet alleen leuk om naar te luisteren, maar ook betekenisvol.

'I'm Just Ken' uit Barbie

Met het nummer 'I'm Just Ken'
weet Gosling zelfs de meest koude harten te verwarmen. De songtekst, met zinnen als ‘The world can have Ken’s voice, but only Barbie can have Ken’s eyes’, raakt een snaar bij fans. Het nummer nodigt uit tot meezingen en biedt een vrolijke, maar tegelijkertijd diepzinnige toevoeging aan de kerstmuziek van dit jaar.
Ryan Gosling's verrassende stap in de muziekwereld met dit kerstnummer zorgt voor enthousiasme bij fans. Het is een welkome afwisseling van de traditionele kerstmuziek en brengt een nieuwe sfeer in de feestdagen. Fans kunnen genieten van deze unieke toevoeging aan de kerstmuziekcollectie.

↡ Bekijk hier de video ↡

[embed][/embed]