Verdrietig nieuws voor Winter Vol Liefde Marco Robeerst

828
Marco Robeerst, deelnemer van 'Winter Vol Liefde', heeft een hartverscheurende periode achter de rug. Drie jaar geleden verloor hij zijn vrouw, Marie-José, een tragedie die zijn leven ingrijpend veranderde. Ondanks dit grote verlies, zoekt hij nu naar een nieuw begin.

Een droom in Noorwegen voor Marco Robeerst

In 2007 emigreerden Marco Robeerst, zijn vrouw Marie-José en zoon Balder naar Noorwegen. Ze hadden het ambitieuze plan om een chic boetiekhotel op te zetten. Het gezin genoot van hun nieuwe leven, omgeven door rust en natuur, maar hun geluk werd abrupt onderbroken door een tragische wending. Marie-José werd gediagnosticeerd met kanker, wat leidde tot haar overlijden in september 2020.

Verdriet en veerkracht

Marco en zijn zoon Balder, die destijds slechts 16 jaar oud was, moesten het ondenkbare doen: afscheid nemen van hun geliefde echtgenote en moeder. Marco herinnert haar moedige strijd tegen kanker en haar onvermoeibare vechtlust. Na haar overlijden bracht Marco veel tijd door met Balder, die besloot in het boetiekhotel te werken als ober en gastheer. Ondanks het onherstelbare verlies, is Marco nu klaar om zijn hart opnieuw open te stellen voor de liefde.

Nieuw hoofdstuk voor Marco Robeerst

Recentelijk heeft Marco zijn boetiekhotel verkocht aan een Nederlands echtpaar. Dit nieuws werd bevestigd door een insider aan het weekblad Story. De verkoop van het hotel markeert het begin van een nieuw hoofdstuk in Marco's leven. De opnames van 'Winter Vol Liefde' vonden vorige winter plaats, waarbij Marco de kans kreeg om opnieuw de liefde te vinden.
Marco Robeerst's reis van verlies naar hoop en hernieuwde liefde is zowel ontroerend als inspirerend. Zijn verhaal benadrukt veerkracht en de mogelijkheid om na een groot verdriet toch weer geluk te vinden. Fans van 'Winter Vol Liefde' kunnen uitkijken naar zijn zoektocht naar een nieuwe partner in het programma.

↡ Bekijk hier de video ↡