Kaj Gorgels en Monica Geuze onthullen startdatum van hun realityserie

schermafbeelding 2023 07 18 om 120536
Kaj Gorgels en Monica Geuze zijn een iconisch duo. Zo iconisch dat ze ook een serie over hunzelf moeten krijgen… Gelukkig voor ons, want die is gemaakt en binnenkort al te zien!

Kaj Gorgels en Monica Geuze

De twee zijn al jarenlang beste maatjes, hebben Temptation Island samen gepresenteerd en hebben een eigen podcast waar ze hun eigen, gekke zelf zijn. Veel fans vonden het tijd voor een serie over hunzelf en die gaan ze krijgen. Zo maakten ze een paar maanden geleden bekend dat ze op avontuur gaan voor hun eigen programma dat te zien gaat zijn op Videoland.

Geuze & Gorgels: Geen Controle

Dat avontuur bleef niet alleen in hun podcaststudio. Ze gingen namelijk heel Europa door in een caravan en de kijkers mochten bepalen waar Kaj Gorgels en Monica Geuze heen zouden gaan. Ze hebben, zoals de titel al verklapt, zelf geen controle en moeten doen wat hun volgers ze vertellen en dat wordt gevolgd door een camera. En dat niet alleen, want ze hebben er ook een podcast over gemaakt. Klinkt spannend!

Instagram

Gelukkig snappen ze dat we niet lang meer kunnen wachten en delen Monica en Kaj alvast een voorproefje op Instagram. Daarin wordt bevestigd dat het gekker is dan we ons kunnen voorstellen. Want wanneer Monica aan Kaj vraagt wat zijn hoogtepunt van de trip was, antwoordt hij: ‘’Een 18+ filmpje regisseren’’ en als er wordt gevraagd naar het dieptepunt zijn ze het unaniem eens dat dat de camping in Leipzig moet zijn. Wij zijn enorm benieuwd!
Geuze & Gorgels: Geen Controle is vanaf 9 augustus te zien bij Videoland.

↡ Bekijk hier de video ↡