Inbrekers stelen tassen ter waarde van 800.000 uit huis Sylvie Meis

schermafbeelding 2023 07 18 om 141239
Gisteren meldde de Duitse krant dat er ingebroken is in het huis van Sylvie Meis. Zo wordt er verteld dat er in ieder geval designertassen weg zijn die een waarde van 800.000 euro hebben. Heftig!

Première Barbie

Twee dagen geleden was de première van Barbie in Duitsland waar Sylvie Meis ook aanwezig was. Terwijl ze genoot van de nieuwe film, zijn de inbrekers naar binnengedrongen via steigers die naast een huis in de buurt stonden. Via een dakraam konden ze het huis van het model binnendringen.

Designertassen Sylvie Meis

De buit van de inbrekers bestaat uit ongeveer 25 designertassen van Sylvie Meis. De meeste tassen zijn van het merk Hermès en zijn dan ook peperduur. De waarde van de gestolen tassen zou rond de 800.000 (!) euro zitten. Naast tassen zijn er ook sieraden gestolen uit Sylvies verzameling.

Hermès Birkin Bag

De tassen die van Sylvie gestolen zijn, zijn vooral Hermès Birkin Bags. Dit zijn tassen met een enorme waarde. De tassen zijn erg exclusief en niet voor iedereen weggelegd. De tassen kun je niet zomaar kopen, hiervoor moet je in aanmerking komen of hoge status hebben. Een van de tassen van Sylvie was een speciale uitvoering en kostte 100.000 euro. Dat het model een grote verzameling had, heeft ze vaker gedeeld op haar Instagram. Zij kreeg toen veel kritiek hierop.

↡ Bekijk hier de video ↡