Lars Veldwijk, ex Monica Geuze, betrapt op rijden onder invloed

schermafbeelding 2023 08 08 om 111340
Lars Veldwijk, bekend als voetballer en ex van Monica Geuze, heeft het nieuws gehaald in Zuid-Korea. Helaas is het niet heel positief voor hem…
[code_snippet id=5 format]

Problemen op de weg

Lars, die nu speelt voor Suwon City in Zuid-Korea, kwam deze week in opspraak. Hoe dan? Nou, hij werd betrapt op rijden onder invloed. Niet echt een slimme zet, zeker niet als je in de schijnwerpers staat. En het is niet enkel zijn voetbalcarrière waardoor we hem kennen. Veel mensen herinneren zich Lars als de ex-vriend van de Nederlandse Monica Geuze waarmee hij ook een dochtertje heeft genaamd Zara-Lizzy.
Zijn club, Suwon City, is hier begrijpelijk niet blij mee. Ze namen het serieus en meldden het direct bij de Koreaanse voetbalbond. Wat zijn de gevolgen? Tja, daar wordt nog over gesproken. Er wordt gefluisterd dat ze misschien een voorbeeld gaan nemen aan een andere club. Een jaar geleden gaf die club namelijk een voetballer de deur na een soortgelijk voorval.
[code_snippet id=6 format]

Carrière Lars Veldwijk in Nederland

Voordat Zuid-Korea op Lars' radar verscheen, maakte hij al naam in Nederland. Hij speelde voor verschillende clubs, zoals FC Utrecht, Excelsior, PEC Zwolle, FC Groningen en Sparta.
[code_snippet id=7 format]

Relatie met Monica

Monica Geuze, influencer en ondernemer, was ooit samen met Lars en samen hebben ze Zara-Lizzy. Hoewel ze niet meer een setje zijn, hebben ze nog steeds een goede band dankzij hun dochter. Door deze relatie stond Lars vaak in de spotlights, niet alleen vanwege zijn voetbalprestaties.
[code_snippet id=8 format]

↡ Bekijk hier de video ↡