Problemen met het vinden van een match op Tinder? AI stelt jouw profiel samen!

schermafbeelding 2023 08 08 om 121500
Als jij worstelt met het kiezen van de juiste foto's voor je Tinderprofiel hebben we goed nieuws voor je! Tinder gaat je leven een stuk makkelijker maken. Met hun nieuwste test gebruiken ze namelijk kunstmatige intelligentie (AI) om dat allemaal voor jou te regelen.
[code_snippet id=5 format]

AI kiest jouw foto’s

Eerlijk, hoeveel selfies heb je op je telefoon die schreeuwen "kies mij!" voor je profielfoto op Tinder? Dankzij AI hoef je niet langer te kiezen. The Guardian deelde dat deze toffe tool straks door jouw foto's bladert en de vijf beste kiekjes selecteert die echt laten zien wie je bent. Bernard Kim, de big boss van dit techbedrijf, vertelde dat het niet alleen gaat om jouw looks, maar dat de geselecteerde foto's ook echt iets over jouw persoonlijkheid zouden moeten vertellen. Dus, weg met die twijfels, AI heeft je rug!
[code_snippet id=6 format]
[code_snippet id=7 format]

Tinder-bio inspiratie

Die bio, hè? Het voelt soms alsof je je hele levensverhaal in een paar woorden moet proppen. Maar relax, Tinder is ook hiermee bezig. Ze testen een nieuwe tool die je helpt om die pakkende en grappige tekst te schrijven waarmee je iedereen voor je wint. Met een beetje hulp van AI, vind je straks de perfecte woorden om jezelf voor te stellen. Swipe, match, en... chat!
[code_snippet id=8 format]

Technologie & liefde: Een nieuwe trend?

Dit is het tijdperk van technologie en liefde, en bedrijven maken er volop gebruik van. Datingapps met AI? Dat is dus al een dingetje. Sommige apps laten je zelfs je openingszinnen testen met een chatbot of kletsen met een AI-versie van je potentiële match. Dus wie weet, misschien is je volgende date wel dankzij een beetje technische magie!

↡ Bekijk hier de video ↡