Rondreizend museum van Friends komt naar Amsterdam!

schermafbeelding 2023 08 08 om 132546
Hey 'Friends'-fans, er is groot nieuws! De ultieme " Friends Experience", een rondreizend pop-upmuseum, komt eindelijk naar ons land. Als je altijd al op de beroemde bank in Central Perk wilde zitten, of een kijkje wilde nemen in het appartement van Monica en Rachel, dan is dit je kans!
[code_snippet id=5 format]

Friends museum: van Boston naar Amsterdam

Het begon allemaal in 2019 toen deze geweldige tentoonstelling werd opgezet om de 25ste verjaardag van de première van Friends te vieren. Ja, je leest het goed: de show is al 25 jaar geleden voor het eerst uitgezonden! Sindsdien heeft de Friends Experience verschillende steden betoverd. Het heeft al een ronde gemaakt in fantastische plekken zoals Boston, Seattle, het romantische Parijs en het gezellige Brussel. En nu is Amsterdam aan de beurt! Van 1 september tot en met 19 november kun je deze magische ervaring zelf meemaken op het hippe NDSM terrein in Amsterdam.
[code_snippet id=6 format]
[code_snippet id=7 format]

Wat kun je verwachten van het Friends museum?

Binnen de muren van dit tijdelijke museum wordt je mee teruggenomen naar de jaren '90 en de vroege 2000's, recht naar het hart van New York City, waar de show zich afspeelde. Je kunt de beroemde sets verkennen - ja, waaronder Central Perk, waar Joey zijn "How you doin'?" lijn talloze keren heeft uitgesproken. Daarnaast zijn er ook iconische kostuums te zien die de personages droegen. Je kunt je favoriete 'Friends'-momenten opnieuw beleven, en je even een deel van de bende voelen.
[code_snippet id=8 format]

Haal je tickets!

Haal je tickets!
Ben je enthousiast geworden? Wij ook! Goed nieuws: vanaf vrijdag zijn de kaarten te koop. Zorg dat je er snel bij bent, want dit is een ervaring die je niet wilt missen. Stel je voor: samen met je vrienden lachend op die beroemde bank zitten en de wereld van 'Friends' in duiken. Kan het nog beter? Dus, trommel je vriendengroep op en maak samen herinneringen in de wereld van Ross, Rachel, Monica, Chandler, Joey en Phoebe!

↡ Bekijk hier de video ↡