Een leuk cadeau bij elkaar sparen: Dat doe je zo!

schermafbeelding 2023 08 08 om 130700 1
Heb je de komende tijd veel verjaardagen op de planning staan, of is er een speciaal persoon jarig die je graag een uniek cadeau wil geven? Dan is het wel zo handig om hier alvast wat geld voor achter de hand te houden. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om even wat extra te gaan werken, zodat je goed kunt sparen voor de cadeaus die je wil gaan kopen. In dit artikel geven we je een aantal tips om snel bij te verdienen zonder dat dit al te veel tijd kost!

Bijverdienen door vragenlijsten in te vullen

Heb jij er plezier in om je mening te geven over diverse onderwerpen? Dan is dit voor jou een ideale manier om in je vrije tijd wat geld bij te verdienen voor de cadeaus die je nog moet kopen. De enquêtes worden door onderzoekspanels uitgezet namens bedrijven en overheidsinstellingen die graag willen weten wat consumenten van hun producten of diensten vinden. Het enige dat je hoeft te doen, is je aanmelden bij een aantal onderzoekspanels. Om een account aan te maken, moet je een paar vragen beantwoorden. Op basis van die vragen stelt het panel een demografisch profiel van je op, dat gebruikt wordt om te bepalen welke vragenlijsten relevant zijn voor jou. Vervolgens krijg je dagelijks vragenlijsten opgestuurd die je kunt invullen voor een bepaalde beloning.

Cashback shoppen

Doe jij een groot deel van jouw aankopen online? Dan kun je makkelijk geld verdienen
met cashback shoppen. Dit houdt eigenlijk in dat je jouw aankopen doet via een cashback website en vervolgens een percentage of een vast bedrag terugkrijgt op het aankoopbedrag. In sommige gevallen krijg je dit bedrag meteen uitbetaald, maar vaak kun je dit opsparen en laten uitbetalen wanneer jij dat wil. Je kunt jouw cadeaus dus ook bestellen via een cashback website, zodat je weer geld over hebt voor de volgende cadeaus!

Werken als tekstschrijver of VA

Wil je snel wat geld verdienen via internet en kun je een goed schrijven of heb je goede administratieve vaardigheden? Dan kun je ervoor kiezen om aan het werk te gaan als tekstschrijver of virtuele assistent. Dit kun je eenvoudig als freelancer gaan doen, bijvoorbeeld via websites zoals freelance.nl, waar je allerlei opdrachten kunt vinden. Ook op LinkedIn worden regelmatig vacatures op freelance basis geplaatst. Houd wel in de gaten dat jij je bij een bepaald aantal uren moet gaan inschrijven bij de KvK, anders kun je problemen krijgen met de Belastingdienst.