Martijn Krabbé spreekt zich uit over The Voice: ''Hoe kon ik niks doorhebben''

schermafbeelding 2023 11 12 om 112733
Martijn Krabbé, een bekende Nederlandse televisiepresentator, staat op een kruispunt met betrekking tot zijn rol in "The Voice of Holland" . Met de onzekerheid rond de toekomst van het programma, uit Krabbé in een interview met het AD-magazine Mezza zijn twijfels over het opnieuw presenteren van de show.

Twijfels over de terugkeer van The Voice

In het interview, dat in de aankomende zaterdageditie van Mezza verschijnt, spreekt Krabbé zijn bedenkingen uit over de toekomst van de show. Hij stelt belangrijke vragen: "Wie willen er nog in die stoelen zitten? Wie willen er nog meedoen?" Deze twijfels reflecteren de onzekerheid over het hernieuwde succes van het programma. Krabbé benadrukt dat succes uit het verleden niet altijd een garantie is voor de toekomst en merkt op: "TVOH moet eigenlijk weer opnieuw beginnen".

Onzekerheid toekomst The Voice

Krabbé blijft onzeker over de terugkeer van het programma op televisie. Hij geeft toe: "Ik kan er echt niks zinnigs over zeggen". Deze onzekerheid opent de deur voor Krabbé om andere mogelijkheden te overwegen. Hij zinspeelt op de mogelijkheid van nieuwe projecten: "Het zou ook best kunnen dat er iets nieuws komt, waardoor de behoefte aan The Voice er niet meer is". Hiermee geeft hij aan bereid te zijn om nieuwe uitdagingen aan te gaan, mocht "The Voice" niet terugkeren.

Martijn Krabbé over converses

De recente controverses rondom seksueel grensoverschrijdend gedrag achter de schermen van "The Voice" hebben Krabbé diep geraakt. Hij deelt zijn persoonlijke worsteling: "Er zijn zoveel mensen die schade hebben geleden... Hoe kon ik niets gemerkt hebben?" Deze ervaring heeft hem doen voelen als een "buitenstaander", ondanks zijn centrale rol in het programma. Krabbé's reflectie toont aan hoe hij worstelt met zijn identiteit en rol binnen de show, wat bijdraagt aan zijn twijfels over de toekomst.

↡ Bekijk hier de video ↡