Mike uit MAFS onthult wat er écht is gebeurd met hem en Marissa

schermafbeelding 2023 11 22 om 112004
In het televisieprogramma 'Married at First Sight: Match or Mistake' deelt Marissa haar verhaal over haar huwelijk met Jack. Tijdens dit verhaal komt een verrassende wending naar voren, waarin Marissa beweert dat ze Mike kent, die op dat moment getrouwd is met Elanor. Ze vertelt over hun ontmoeting en beweert dat ze eerder hebben gedatet en gezoend. Echter heeft Mike een andere waarheid en die deelt hij in Drama Island.

Mike en Marissa's ontmoeting

Marissa is vol verbazing als ze Mike tegenkomt in het programma. Ze herinnert zich hun ontmoeting waarbij ze allebei covermodel waren voor verschillende kalenders: zij voor de boerinnenkalender en hij voor de boerenkalender. Hun paden kruisten zich op dat moment. Ze hadden later nog een ontmoeting waarbij ze alleen hebben gezoend, zonder verdere romantische ontwikkelingen.

Dateverleden Mike en Marissa

Wanneer Mike wordt gevraagd naar hun dateverleden in het programma Drama Island, doet hij de beweringen van Marissa af als overdreven. Volgens hem was er niets bijzonders aan hun ontmoeting. Ze herkenden elkaar van de kalenders en hadden slechts één keer samen een drankje gedronken. Mike benadrukt dat er verder niets tussen hen is gebeurd.
Marissa blijft volhouden dat ze ook hebben gezoend en bespreekt dit met Jack en Elanor. Mike ontkent echter de zoenpartij, maar kiest ervoor om Marissa hierover niet tijdens de opnames aan te spreken. Hij geeft aan dat hij geen behoefte heeft om dit tot een groot conflict te laten escaleren.
Bovendien, in de reünie-aflevering, onthult Marissa dat ze na haar huwelijk met Jack ook een gezellige tijd heeft gehad met een andere kandidaat genaamd Silio, met wie ze heeft gedatet.

↡ Bekijk hier de video ↡