Realityprogramma Squid Game: The Challenge nu te zien

squid game 2 4dea
Heb je Squid Game ook in één adem uitgekeken en kijk je reikhalzend uit naar het vervolg? Het tweede seizoen van de populaire Zuid-Koreaanse serie is inmiddels bevestigd door Netflix, maar het vergt nog wat geduld voordat het beschikbaar is. In de tussentijd kun je echter genieten van een andere interessante show op Netflix: Squid Game: The Challenge.

Squid Game: The Challange

Squid Game: The Challenge is een reality-spelshow die is gebaseerd op de bekende Zuid-Koreaanse serie waar we eerder allemaal door geboeid waren. In deze nieuwe versie hebben de deelnemers de kans om maar liefst 4,56 miljoen Amerikaanse dollar te winnen, wat de hoogste geldprijs in de geschiedenis van reality-tv is. Dat klinkt spannend, toch?
De spelshow draagt dezelfde naam als de serie en vraagt van deelnemers om verschillende proeven en uitdagingen te doorstaan, vergelijkbaar met de gebeurtenissen in de originele serie. Het belangrijkste verschil is dat de deelnemers die niet slagen niet met hun leven betalen, maar simpelweg met lege handen huiswaarts keren. De show bestaat uit tien afleveringen en werd opgenomen in het Verenigd Koninkrijk.

Eerdere succes

Het eerste seizoen van Squid Game, de originele serie, was een enorm succes op Netflix. Het was bijna onvermijdelijk dat er een tweede seizoen zou komen, en dit werd al in juni van vorig jaar bevestigd. Naast het spannende nieuws van Netflix heeft de maker, Hwang Dong-Hyuk, al hints gegeven over wat we kunnen verwachten in het tweede seizoen. Hij zei: "Er staat een compleet nieuwe ronde op ons te wachten." De exacte releasedatum is nog niet bekendgemaakt, maar Netflix heeft bevestigd dat de opnames van het tweede seizoen 'eind dit jaar' zouden beginnen, dus wie weet zijn ze op dit moment volop bezig. Dat belooft veel spanning en sensatie!

↡ Bekijk hier de video ↡