Mr. Polska getrouwd in Polen met grote liefde

schermafbeelding 2023 08 03 om 103709
Feestelijk nieuws! Afgelopen week heeft Mr. Polska zijn trouwfoto's gedeeld op Instagram. Hij is getrouwd met zijn geliefde Agathe. Er zijn prachtige foto's van deze speciale dag op het sociale netwerk geplaatst.

Mr. Polska getrouwd

In december 2021 vroeg Mr. Polska, ook bekend als Dominik Groot, Agathe ten huwelijk. Afgelopen week was het dan eindelijk zo ver: ze trouwden in Polen, hun beider geboorteland. Dominik liet zijn Instagram-volgers meegenieten van deze bijzondere dag door een aantal mooie foto's te delen. ‘’Zelfs in onze dromen was het niet zo speciaal als de dag dat we zeiden ‘’ja’’. Wij willen iedereen bedanken die aanwezig was op zo’n belangrijke dag voor ons. En ook iedereen die warme woorden en berichtjes heeft gestuurd’’, schrijft hij onder de foto’s.

Reacties en felicitaties

Mr. Polska en zijn vrouw hebben veel felicitaties ontvangen. Onder de gelukwensen bevonden zich berichten van collega's Sjaak, Kraantje Pappie en Gers Pardoel. Mr. Polska bedankt iedereen die op hun grote dag aanwezig was en iedereen die warme woorden en berichten heeft gestuurd.

Carrière

Mr. Polska werd een aantal jaar geleden bekend door hits zoals Zusje, Vlammen en Niemand (met onder andere Ronnie Flex). En wie kan zijn nummer Krokodil met Yellowclaw vergeten? Laten we hem en zijn nieuwe echtgenote van harte feliciteren met hun huwelijk!

↡ Bekijk hier de video ↡