BIZAR: Deze man gaf 15 duizend euro uit om een hond te worden

schermafbeelding 2023 08 02 om 162124
Geloof het of niet, maar een Japanse YouTuber, Toko, had de opmerkelijke wens om een hond te worden. Hij heeft deze wens werkelijkheid gemaakt door ongeveer vijftienduizend euro te besteden aan een levensecht hondenkostuum. Hoewel dit leuk en interessant kan zijn, betekent het ook dat hij nu op alle vier 'poten' moet lopen. Deze bijzondere ervaringen deelt hij met zijn volgers op YouTube.

Toko's transformatie naar een hond

Toko heeft gekozen om een langharige Collie te worden en hij heeft zelfs geleerd om als een hond te wandelen. Als hond moet je natuurlijk regelmatig worden uitgelaten en dat is precies wat Toko doet. Hij wandelt in het park, speelt met andere honden en snuffelt er vrolijk op los. "Sinds ik klein was, wilde ik een dier zijn. Ik denk dat mijn grootste wens is om te transformeren", vertelde hij vorig jaar mei aan MailOnline. Nou, je zou kunnen zeggen dat zijn wens is uitgekomen!

Geheim

Toko houdt zijn ware identiteit graag geheim. Niet veel mensen zijn op de hoogte van zijn bijzondere transformatie en zijn wens om in een hond te veranderen. Zelfs zijn naaste vrienden en familie waren verrast toen ze ontdekten dat hij een dier was geworden. "Mijn vrienden en familie waren erg verbaasd toen ze hoorden dat ik een dier was geworden."
Beeld: YouTube

↡ Bekijk hier de video ↡