“Nicol Kremers is doodsbang en wil beveiliging”

hey nicole
Niet zo lang geleden deelde Nicol Kremers dat ze een nieuwe relatie heeft. De gelukkige zou Stephen uit Den Haag zijn. Helaas deelt ze deze week dat de liefde tussen de twee over is.

Beveiliging voor Nicol

Nadat Nicol Kremers bekend maakte dat ze single is, deelde Juicechannel nog meer info over haar situatie. Zo zou een volger van hun Nicol op het terras hebben gespot en haar telefoongesprek hebben opgevangen. In dit gesprek vertelde ze dat ze zich niet veilig voelt thuis vanwege Peter en graag beveiliging en camera’s wil. Ondanks dat Peter Gillis lang bleef volhouden dat ze als vrienden uit elkaar zijn gegaan, lijkt het steeds minder te kloppen…
nicol kremers stephen

Nicol Kremers single

In mei kwamen er foto’s naar buiten waar Nicol te zien was met een man die niet Peter Gillis is. Er gingen geruchten dat ze een nieuwe liefde heeft en dat werd later bevestigd door haar zelf via Instagram. Ze was verliefd geworden op Stephan uit Den Haag die boks trainingen geeft en fitnesscoach is. Echter deelt ze nu via haar stories dat ze niet meer samen zijn en naar eigen zeggen ‘happy single’ is. De mannen kunnen zich weer aanmelden, maar Nicole heeft één eis en dat is: je moet veters kunnen strikken. Is dat een uithaal naar Peter Gillis?

Aanklachten Peter Gillis

Nicol is niet de enige die uithaalt naar Peter. Zo heeft haar, inmiddels, ex-vriend Stephan al eerder uitgehaald naar Gillis. ‘’Jullie zien niet wat voor trauma’s Nicol allemaal heeft van mentaal en fysiek misbruik’’, vertelde hij aan Shownieuws. Ook Nicol had er toen genoeg van en niet ver na de uitspraak, werden de aanklachten ingediend. Ook wilde ze dat alle afleveringen van Massa is Kassa waarin zij te zien is, verwijderd worden en er niet meer over haar gesproken wordt. Talpa laat nu weten dat Nicol niet meer te zien zal zijn in het lopende seizoen van Massa is Kassa. De voorgaande seizoenen waar ze in te zien is, blijven wel nog zichtbaar.

↡ Bekijk hier de video ↡