Nicol Kremers kijkt met trots terug op Playboy-shoot

image 2023 09 26 191232
Onlangs is Nicol Kremers uit de kleren gegaan als covermodel van de Playboy. De ex van Peter Gillis is heel trots op de foto's, zo vertelt ze in gesprek met PowNed .

Playboy met Nicol Kremers

Nicol Kremers heeft een goed gevoel overgehouden van de shoot. "Als lingerie- en naaktmodel ben je toch wel vereerd om een Playboy-bunny te worden, want het is het hoogst haalbare wat een model kan bereiken", aldus een trotse Nicol.
Kremers, wie ook wel bekend staat als Nicolleke uit de realityserie Massa is Kassa, kreeg vorige week bezoek van Aryan Parsa van PowNed. Het interview vond plaats bij de ouders van Nicol. "Mijn ouders en mijn kids zijn heel trots en alle mensen die dicht bij mij staan", laat Kremers weten.
De ex van Peter Gillis wil nog met een boek over haar leven komen. De shoot in de Playboy heeft haar in ieder geval een behoorlijke som met geld opgeleverd. "Ik praat niet over bedragen", aldus Nicol Kremers. "Ik ben er zeker trots op en heb het niet voor niets gedaan. Ook mag ik trots zijn op het bedrag, maar ik ga het niet vertellen."

Hele eer

Nadat onthult werd dat Nicol Kremers in de Playboy kwam te staan, noemde ze het een “hele eer”. “Playboy brengt vrouwelijk naakt op een nette manier in beeld, daar staat het blad om bekend”, zegt Kremers. “Ik ben er trots op dat ik een keer deel mag uitmaken van die formule.”
Voor Nicol, bekend geworden door het SBS6-programma Familie Gillis: Massa is kassa, is naakt poseren dus niets nieuws. “Ik ben natuurlijk wel wat gewend op erotisch gebied”, zegt ze zelf. “Toch was deze fotoshoot voor Playboy iets heel anders.”

↡ Bekijk hier de video ↡