Ingebroken in auto Giel Beelen: hele muziekbestand Radio4All weg

image 2023 09 26 130129
Een huwelijk en de komst van een baby: het privéleven van de 46-jarige Giel Beelen lijkt bijna perfect. Toch komt er pech om de hoek kijken, want er is ingebroken in zijn auto. Maandagavond, keerde Giel terug naar zijn gehuurde auto om te ontdekken dat het raam was ingeslagen. In de auto bevonden zich kostbare bezittingen. Giel Beelen reageert op de gebeurtenis.

Inbraak Giel Beelen

Na de première van de Kane-documentaire maandagavond is er ingebroken in Giel Beelen's auto. Op het moment dat Giel terug loopt naar zijn huurauto ziet hij dat zijn raam is ingeslagen. 'Wat een gedoe,' deelt Giel vervolgens op Instagram. Het is zeker een gedoe, aangezien de radiopresentator waardevolle spullen in zijn auto had achtergelaten. 'Het is dom om twee laptops in een tas te laten, maar man, het is een betaalde parkeergarage.'
Op de laptops zijn waardevolle bestanden opgeslagen: 'Hele muziekbestand van Radio4All is weg.' Ondanks er is ingebroken in Giel Beelen
's Auto zal zijn nieuwe radiozender binnenkort 'toch wel in de lucht gaan', schrijft hij hoopvol. Op 1 september is Radio4All gelanceerd, maar luisteraars hoorden tot nu toe nog alleen maar ruis. Beelen had eerder al bekendgemaakt dat er vanaf 1 november pas radio gemaakt zal worden op de zender.
image 2023 09 26 125728

Canceltijdperk

Onlangs besprak Giel met radio-dj Jamie Reuter de canceltijdperk. Hij suggereerde dat het draaien van nummers van Ali of Marco niet betekent dat je achter hun daden staat. Jamie was echter van mening dat dit een zwak argument was, en dat het gedrag van een artiest wel degelijk van invloed kan zijn op hoe hun muziek wordt ontvangen.

↡ Bekijk hier de video ↡