Nog meer slecht nieuws voor Marian B&B Vol Liefde

schermafbeelding 2023 08 31 om 143756
Marian heeft meegedaan aan het tv-programma B&B Vol Liefde. Ze hoopte daar de liefde van haar leven te vinden. Dat is helaas niet gelukt. Maar dat is niet het enige probleem in haar leven nu. Ze heeft het echt zwaar en dat komt door meer dan alleen het mislukken van de liefde.

Ziek hondje Marian

We zagen Marian in het derde seizoen van B&B Vol Liefde. Ze was op zoek naar een partner, maar helaas zonder succes. Wat haar wel veel liefde geeft, is haar hondje Amy. Dus toen Marian hoorde dat Amy ziek is, was dat echt een klap voor haar. In een gesprek met het blad VROUW zegt ze: "Amy moet een openhartoperatie ondergaan in Frankrijk. En de kans dat ze het overleeft is maar vijftig procent. Ik hou zo veel van haar. Zij is nu het allerbelangrijkste voor me."

Bedreigingen Marian

Alsof dat nog niet genoeg is, heeft Marian ook nog andere grote zorgen. Ze kreeg namelijk doodsbedreigingen toen ze in Portugal was. Het gaat om veel geld. Een vroegere medewerker heeft haar opgelicht en zomaar 120.000 euro van haar rekening gehaald. Diezelfde persoon stuurde zelfs iemand op haar af om haar te bedreigen. Hierdoor durft ze nu niet meer naar haar huis in de Algarve, in Portugal.

Nog een keer B&B?

Marian heeft het dus niet makkelijk. Haar hondje is ziek en moet een riskante operatie ondergaan. Amy is al acht jaar oud, dus zo'n operatie is best gevaarlijk. Daarom zet Marian nu alles op alles voor haar hond. Liefde? Daar heeft ze nu echt even geen tijd voor. Maar ondanks alles denkt ze erover om nog een keer mee te doen aan B&B Vol Liefde. Ze zegt dat ze er goede vrienden aan heeft overgehouden en dat ze het toch een leuke tijd vond. Het is haar nu gewoon allemaal even te veel, maar ze hoopt op betere tijden.

↡ Bekijk hier de video ↡