Olcay Gulsen wijst datingprogramma's af om deze reden!

schermafbeelding 2023 11 10 om 094120
In augustus besloten Olcay Gulsen en Ruud de Wild hun relatie te beëindigen. Sindsdien is Gulsen benaderd voor diverse datingshows, maar ze lijkt voorlopig geen interesse te hebben in daten. Dit artikel duikt in haar recente leven na de breuk en haar kijk op relaties en liefde.

Ruud de Wild en Olcay Gulsen

Olcay Gulsen en Ruud de Wild maakten in augustus via een Instagram-post bekend dat ze besloten hadden om hun relatie te beëindigen. Ze benadrukten dat er geen sprake was van ruzie of problemen, maar dat ze ieder hun eigen pad wilden volgen. Ze deelden mee dat ze nog steeds veel van elkaar houden en elkaar 'loslaten in liefde'. Hun openheid over de breuk laat zien dat relaties soms op een vredige manier kunnen eindigen.

Olcay Gulsen liever single

Na de breuk met Ruud de Wild lijkt Gulsen zich goed aan te passen aan het vrijgezellenleven. Ze heeft aangegeven dat ze momenteel niet aan het daten is en zich prima voelt. Dit verklaarde ze tijdens het JFK Greatest Man 2023 evenement in Holland Casino Amsterdam. Ondanks de breuk hebben Gulsen en De Wild nog steeds contact, wat aangeeft dat ze een vriendschappelijke relatie hebben behouden. Gulsen's weigering om deel te nemen aan datingshows benadrukt haar wens om zich te focussen op zichzelf en haar leven buiten de schijnwerpers.

Dit zoekt Olcay in een man

Hoewel Gulsen momenteel niet op zoek is naar een nieuwe liefde, deelde ze haar mening over wat een man aantrekkelijk maakt. Voor haar is het niet belangrijk dat een man fysiek knap is; wat telt is een groot hart. Ze prijst Nasrdin Dchar, die zich inzet voor kansarme jongeren en ook een getalenteerde acteur is. Deze eigenschappen maken hem in haar ogen een 'Greatest Man', een titel die hij recentelijk ontving.

↡ Bekijk hier de video ↡