Thijs Römer voor de rechter om verleiden tienermeisjes

schermafbeelding 2023 07 24 om 104234
Morgen moet acteur Thijs Römer voor de rechter komen, omdat hij beschuldigd wordt van het verleiden van minderjarige tienermeisjes toen hij zelf meerderjarig was.

Thijs Römer

Thijs is een acteur die in veel Nederlandstalige films en series heeft gespeeld. Vorig jaar zijn er zijn er meiden geweest die in de media hebben uitgesproken over hun contact met Thijs Römer. Zo zou hij de meiden verleid hebben om naaktvideo’s naar hem door te sturen. De meiden waren 14, 15 en 16 jaar jong en Thijs was destijds eind 30 jaar.

Grensoverschrijdend

Dit leidt tot dat de acteur zich grensoverschrijdend heeft gedragen. Hoewel hij niet fysiek met de meiden is geweest, heeft het Openbaar Ministerie er wel voor gekozen om Thijs te willen vervolgen voor zijn daden. Hij wordt vervolgd voor het vragen om expliciete naaktbeeld, het tijdens gesprek plotseling opsturen van dickpicks en het bezit van naaktfoto’s en naaktvideo’s van zijn slachtoffers. Heftig!

Geknuffeld

Toch heeft hij fysiek niks strafbaars gedaan. Zo wordt verteld door een van de advocaten dat er wel is geknuffeld, maar dat dit niet strafbaar is. Echter wordt niet ontkend dat het strafbaar is dat Thijs Römer zich seksueel overschrijdend heeft gedragen en moet hiervoor morgen voor de rechter komen. De acteur zou zomaar vier jaar achter de tralies kunnen verdwijnen. Wij wachten het af!

↡ Bekijk hier de video ↡