10 overduidelijke signalen dat je weekend veel te heftig was

sunlight
Zijn dikke, donkere kringen net zo vanzelfsprekend als het citroentje bij de tequila shots gisteravond? Ken je alle doorbitches in de stad, sta jij op elke gastenlijst en ziet elke barman meteen aan je gezicht welk drankje hij je moet inschenken? Dan ben jij de ultieme party machine! Als het gaat om feesten dan wordt er geklotst en niet gemorst. Hier zijn de elf ultieme signalen dat je duidelijk te hard hebt gefeest.1. Als je dronken de club uitrolt, is het meestal al licht buiten. Dan beginnen de vogeltjes te fluiten en zijn de eerste joggers al bezig aan hun eerste ronde:
sunlight
2. Ongeveer tachtig procent van je aangekomen calorieën worden 's ochtends tussen 04:00 en 06:00 uur ingenomen:
giphy
3. De McDonalds 'chefkoks' kennen je standaard bestelling en zetten je vaste keuze al klaar:
giphy
4. Eigenlijk draaien al je gesprekken alleen maar om je feestje van gisteravond. Vrijwel elk gesprek begint met"Ik was gister zo dronken, ik ...":
giphy
5. Meestal vind je jezelf de volgende ochtend alweer met een "repareerdrankje" in de hand, omdat je heilig gelooft dat dit de enige en beste remedie is tegen een kater. Ná het feestje is voor jou hét feestje:
giphy
6. Je kunt je ook niet meer herinneren met wie je welk verhaal hebt gedeeld. Aan de ene kant is het hélemaal niet zo saai om elke keer weer hetzelfde verhaal te vertellen, aan de andere kant is de muziek toch te luid om elkaar te verstaan.
giphy
7. Je hebt een goedkoop uitga jasje, omdat je dat ding toch altijd verliest of vergeet:
giphy
8. Je wordt steeds ergens anders wakker en je hebt geen idee hoe je daar bent gekomen of waar je überhaupt bent:
giphy
9. Je bent de volgende dag altijd druk met het wissen van gênante foto's van je telefoon en social media.
giphy
10. Je bent blij dat het weekend weer voorbij is, zodat je eindelijk op je werk even kan uitrusten.
giphy