Wat mannen zouden doen als ze voor een dag vrouw zijn

crickets
Stel. Je wordt op een dag wakker en er staat een kabouter met een grote puntmuts naast je bed. Nee, het is niet je scharrel van gisteravond maar een echte tovenaar (ja dat kan gewoon). Deze tovenaar is alleen erg beperkt in zijn spreuken. Het enige wat hij kan regelen, is dat je voor een dag met een ander geslacht wisselt. Wat zou je dan doen?
Als je dit aan een man vraagt komen er waarschijnlijk twee antwoorden uit. 1. ‘Ik zou de hele dag met m’n tieten spelen’ en 2. ‘Ik zou de hele dag mezelf vingeren’. Niks nieuws toch? Ik vroeg mij daarom af: wat zouden kerels doen als ze klaar zijn met aan zichzelf zitten?
crickets
Moeilijk hè? Daarom heb ik deze vraag (met veel commentaar) in m’n vriendengroep gegooid en eerlijk is eerlijk. Er kwamen nog best verrassende antwoorden uit!

1. Als ik voor een dag een vrouw zou zijn, zou ik de hele dag inparkeren.

'
Vrouwen kunnen niet rijden. Klaar. En inparkeren kunnen ze al helemaal niet. Ik zou dus gewoon de hele dag in een veel te grote auto langs de grachten van Amsterdam fileparkeren. En als ik klaar ben, stap ik uit met m’n Louboutins, zo noem je die veel te dure schoenen toch? Gooi ik m’n haar naar achter en kijk ik zo verwaand mogelijk. What’s up bitches!’
giphy

2. Als ik voor een dag een vrouw zou zijn,
zou ik de hele dag tegen mannen gaan zeiken.

'En dan vooral zulke vragen stellen: 'Waar denk je aan?' 'Vind je me dik in deze broek?' 'Wie is die chick? Je zus? Ja tuurlijk.' 'Zullen we iets leuks gaan doen? Nee. Dat wil ik niet doen.' 'Ik heb honger. Kun je eten voor me halen?' 'Met hoeveel vrouwen heb je eigenlijk seks gehad?' 'Hou je nog wel van me?' 'Wat zal ik vanavond aantrekken? 'Wat is buitenspel ook alweer?'.
giphy

3. Als ik voor een dag een vrouw zou zijn, zou ik m'n vriendengroep afgaan en kijken of ze echt zo goed in bed zijn als ze beweren.

'Wel een beetje kut dat ik dan seks heb gehad met mijn vrienden. Mja. Het is het vast meer dan waard.'

4. Als ik voor een dag een vrouw zou zijn, zou ik een BH aantrekken, de hele dag allemaal vrouwenshit doen zoals shoppen en vervolgens als ik thuis ben m'n BH weer uittrekken.

'Jullie chicks doen altijd zo panisch over het uittrekken van een BH. Dat moet wel fucking lekker voelen.'
giphy

5. Als ik voor een dag een vrouw zou zijn, zou ik van geslacht wisselen en kijken wat er gebeurt als ik weer terug verander.

Meneer vond dat er geen toelichting nodig was. Ik eigenlijk ook niet. Beste. Idee. Ever. Al is de kans wel groot dat je er zo uit gaat zien:
giphy

6. Als ik voor een dag een vrouw zou zijn, zou ik sowieso met andere chicks naar de W.C. gaan.

'What the fuck doen jullie daar? Ik. Moet. Het. Weten.'

7. Als ik voor een dag een vrouw zou zijn, zou ik de kroeg binnen stappen en de hele avond gratis zuipen.

'Vijf minuutjes aanpappen met één of andere kerel, veel te duur drankje bestellen en vervolgens weglopen wanneer ik het drankje in m'n handen heb. Moewaha.'
giphy