10 kutmomenten om je ex tegen te komen

Eigenlijk is het altijd best wel kut om je ex tegen te komen, maar er zijn van die momenten waarop het extra kut is om je former lover tegen het lijf te lopen en laat ik die momenten net voor je opgesomd hebben.

1. Op een blind date met een lelijkerd

Nadat die mofo je gedumpt heeft, ga je internetdaten. Al snel blijkt het dat Hitsige_Hengst25 een klein beetje heeft gelogen over zijn lengte, breedte en lichaamsbeharing. Je loopt nog geen vijf minuten naast deze hobbit of… inderdaad… kut.

2.Wanneer je het leven net weer even aankan

Daar is hij, met dat wijf waar hij jou voor gedumpt heeft. Ben je net een beetje van die behuilde panda-look af en durf je het eindelijk aan om je weer eens onder de mensen te begeven, loopt ‘ie daar. Hand-in-kontzak met z’n nieuwe scharrel. En jij had net uitgerekend die dag je vlindermes niet bij je.

3. In bevlekte joggingbroek bij de supermarkt

Je bent ongesteld, opgeblazen en op je kin heeft zich een puist gevestigd ter grootte van de Vesuvius. Je vettige haar zit in een knot en die mega zonnebril bedekt nog niet eens een derde van je gezicht. Je hijst net een grootverpakking maandverband en een kilo chocola op de band, als je ineens je naam hoort. Godverdomme.

4. Dronken in de kroeg

Het is zaterdagavond en je gaat lekker. Je bent onweerstaanbaar. Denk je zelf. Pas als je na die zevende tequila -want die vielen zo lekker- naar de plee gaat, zie je dat je mascara op je kin zit. Al lallend tegen je eigen spiegelbeeld, probeer je je blik gefocust te krijgen en dat had je dus beter niet kunnen doen. Daar staat ‘ie met z’n vrienden. En dan moet je kotsen.

5. Als je ex je blind date blijkt te zijn

Je hebt je laten overhalen, je gaat op blind date. Gespannen loop je het café binnen op zoek naar wat je collega heeft beschreven als "de lekkerste vent van het noordelijk halfrond" als je ineens een wel heel bekende verschijning aan de bar ziet staan. Awkward !

6. Als je net de SOAkliniek uitkomt

Je neemt gewoon het zekere voor het onzekere. Weet jij veel waar die gast van gisteravond zijn zaakje nog meer in had gehangen. Natuurlijk ben jij squeeky-clean
, maar zo’n SOA komt er bij jou gewoon niet in en daarom laat je je zo nu en dan even testen. En natuurlijk, d amn you Universe
, moet je op zo’n moment je ex tegen het lijf lopen.

7. Je ex zit in de sollicitatiecommissie

Je maakt je al weken zenuwachtig voor dit belangrijke sollicitatiegesprek. Op de dag des oordeels wandel je rustig het lichte kantoorgebouw in en word je ontvangen door een vriendelijke receptioniste die je meetroont naar de sollicitatiecommissie. En daar.. aan die tafel… het zal toch niet… Fuck !

8. In de sauna

Jezus, nee hè. Gelukkig had je wel net je schaamhaar bijgepunt.

9. Gluren op Facebook en per ongeluk zijn foto liken

Kutterdekut! Je zat net even een verloren momentje te gluren op de Facebook van je ex, like je per ongeluk zijn profielfoto. Of erger nog, je stuurt hem een vriendschapsverzoek. Je wil nu zachtjes in een hoekje gaan liggen sterven.

10. Als je tijdens een dronken avondje met zijn beste vriend staat te zoenen

Na dat vierentwintigste wijntje loop je per ongeluk met open mond en uitgestoken tong tegen zijn beste vriend aan, als je ex net zijn hoofd om de hoek steekt. Nah ja, h e had it coming , de lul.